MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

EMISARI ai LEMURIEI, treziti-va amintirile voastre stravechi



PARTEA a II-a – 



Lasa-ti inima sa asculte
chemarea sufletului tau
si vei sti
care este scopul adevarat
al experientei tale de viata.
Adama








Capitolul 9 - 

Andal si Billicum

Salutari si binecuvantari, Fratilor si Surorilor din interiorul Pamantului si a celor de la suprafata Mamei Pamant!

Suntem Andal din Fratia Stejarului si Billicum din Fratia Trandafirului. Venim la voi astazi, ca emisari ai popoarelor noastre, pentru a va extinde cunoasterea asupra unei alte imparatii de pe aceasta planeta, despre care stiti putine lucruri. Intr-adevar, suntem constienti ca mai aveti multe alte taramuri de descoperit pe planeta voastra, pe masura ce constiinta vi se extinde pentru a imbratisa, intr-o mai mare masura, vibratia iubirii. Descoperirea altor imparatii despre care nu ati stiut niciodata ca exista, va va aduce multa bucurie si cantece in inima.

Impreuna, cu o familie foarte mare, noi insumam un numar de energii care reprezinta atat planeta, cat si imparatia cristalelor (inclusiv pietrele si mineralele). Suntem o rasa de exploratori, ca sa spunem asa, care au cercetat, stocat si distribuit toate energiile si frumusetea care se regasesc in aceste imparatii.

Misiunea noastra se desfasoara de multe milenii si am jucat un rol in istoria acestei planete, inca de pe vremea Lemuriei. Noi existam dinaintea acestui continent, dar angajarea noastra in aceasta misiune nu a avut loc, pana ce inima lui nu a fost trezita. Suntem fiinte mai mici de statura decat ideea pe care o aveti despre verii nostri lemurieni, dar semnatura noastra energetica este foarte ampla.

Daca ar fi sa ne vedeti in imparatia noastra, noi, cei din Fratia Stejarului, am arata foarte asemanatori cu “hobbitii” din literatura voastra.


Iar noi, cele din Fratia Trandafirului, am semana foarte mult cu fiintele din desenele voastre care reprezinta zanele.

Totusi, in taramurile eterice, membrii Fratiei Stejarului apar sub forma unor entitati verzi stralucitoare si foarte inalte, care emana o energie extrem de puternica, ce se concentreaza la cea de-a treia chakra a voastra (sau plexul solar) si curge prin chakrele inferioare, in Pamant. Fratia Trandafirului apare sub forma unor mingi vibratoare de energie, de culoare roz trandafiriu, care se conecteaza la chakra inimii si urca pana la chakra a saptea, pentru a face legatura cu Sursa Divina.

Impreuna, noi alimentam energiile fiintelor umane care locuiesc la suprafata Pamantului, ori de cate ori acestea calatoresc pe taramurile naturale in care ne aflam.

Aceste calatorii pot fi facute in taramul fizic, sau in cel eteric. Suntem disponibili ca sa va ajutam, ori de cate ori suntem chemati. Putem sa va impregnam corpul fizic si cel eteric, cu emanatii din imparatia plantelor si a cristalelor. Pentru a lua legatura si a interactiona cu noi, exprimati-va pur si simplu intentia de a ne invita in energiile voastre.

Acest lucru ne va permite sa va verificam starea energetica obisnuita si sa va trimitem inapoi energiile necesare asigurarii echilibrului in campurile voastre energetice. Noi lucram indeaproape cu constiinta oricaror cristale pe care le-ati putea avea in mediul inconjurator, precum si cu energiile plantelor si ale copacilor care cresc in preajma voastra.

Ne-am petrecut intruparile pe planeta studiind, catalogand, intelegand si creand diferite forme si metodologii, pentru a obtine o radiatie completa a fiecarei specii de plante si de cristal de pe aceasta planeta. Fiecare specie individuala – fie flora, fie fauna, roca sau forma eterica – are propria culoare, un spectru specific de radiatie, propria vibratie in functie de raza careia ii corespunde. In cadrul acestui set de caracteristici, exista si variatii individuale, cum ar fi, de exemplu, nenumaratele soiuri de trandafiri. Am cercetat toate acestea si am stocat amintiri si calitati pentru tot ceea ce am trait. De fapt, noi reprezentam biblioteca vie a imparatiilor plantelor si cristalelor.

In acest sens, noi lucram indeaproape cu toate fiintele din interiorul Pamantului, pentru a echilibra si armoniza mediile care au fost create pentru a le intretine viata. De asemenea, conlucram si cu toate fiintele de la suprafata, care pot si se armonizeaza cu energiile noastre. Cunoasteti foarte bine una dintre aceste fiinte, cu numele de Edward Bach, din istoria voastra recenta. Munca sa cu esentele florale a fost indrumata prin interactiunea cu noi, cei din regatul eteric. Gradinile sale si padurile din zona Marii Britanii erau locurile noastre favorite pentru invocarea energiei imparatiei plantelor.

Multi altii au continuat sa largeasca gama lui de esente, care face parte din aceasta reaparitie de energii ale plantelor si de utilizare a lor in sprijinul populatiilor de la suprafata. Cunoasterea pe care o avem despre aceste energii este disponibila celor care doresc sa le experimenteze si sa lucreze cu ele. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru a va oferi informatii. Intr-adevar, aceste energii despre care vorbim pot fi atrase si de voi, oricand doriti, prin simpla pronuntare a numelui esentei sau a energiei. La fel se intampla si pentru energiile si esentele imparatiei cristalelor si celei al mineralelor.

Activitatea noastra, impreuna cu paznicii Pamantului Interior, a constat in a proteja aceste vibratii de distrugerile care au facut parte din evolutia de la suprafata Pamantului. Inca din momentul nasterii, fiecare dintre noi este pastratorul unei anumite vibratii individuale, pe care o dam mai departe altcuiva, in momentul tranzitiei noastre din acest taram.

Noi existam peste tot pe planeta si facem parte si dintr-o retea a societatilor din interiorul Pamantului, infiintata inca de la intemeierea constiintei acestuia.

Suntem in legatura cu toate aceste societati si formam o universitate virtuala de informatii, experiente si impresii vibrationale, pentru toti cei care doresc sa le cerceteze.

In majoritatea timpului, noi traim intr-o dimensiune care e usor diferita de a voastra. Pe masura ce a treia dimensiune trece in a patra, suntem exact in afara razei voastre vizuale, sa spunem asa, dar putem fi vazuti cu usurinta de catre cei care vad deja dincolo de valul dimensional. Desi ne putem scadea vibratia si putem deveni, relativ usor, vizibili in dimensiunea voastra, de obicei alegem sa nu o facem, deoarece suntem parte din forta care actioneaza pentru a va ajuta sa va ridicati vibratia.

Daca noi toti, cei din dimensiunea a patra si a cincea, am aparea in fata voastra, in starea actuala in care va aflati, nu ati mai fi motivati sa treceti dincolo de ea. In consecinta, va stimulam si ii cerem fiecaruia dintre voi sa faca pasii necesari pentru a-si ridica vibratiile si a veni aici, alaturi de noi, in dimensiunea noastra – si chiar dincolo de ea.

Lucrand in stransa colaborare cu noi, insusi Pamantul a facut acest pas, deoarece se straduieste sa se inalte pe sine si omenirea la nivelul urmator – iar, in final, la starea de inaltare completa. Este extrem de important sa lucram impreuna pentru atingerea aceluiasi obiectiv – si anume, acela de a ajuta Pamantul in aceasta calatorie absolut extraordinara.


Va invitam sa ne chemati oricand doriti.

Puteti face apel la energiile oricarei flori, sau ale oricarui arbore si sa cereti sa vina la voi membrul Fratiei care detine acea caracteristica. Acest lucru este valabil si pentru energia oricarui cristal. Chemati, pur si simplu, energia si cereti ca un membrul al Fratiei care pastreaza acea energie sa vina la voi. Acest fapt poate intampina in plan eteric sau fizic, in functie de cat sunteti de deschisi pentru a primii – dar fiti siguri ca legatura va exista. Folosirea esentelor florale si a cristalelor va va ajuta in stabilirea acestui contact, deoarece ofera corpului fizic o amprenta ce se poate recunoaste si la care acesta se poate acorda.

De asemenea, am inceput sa oferim fiecarui copil nascut in prezent la suprafata, un set de caracteristici ce contin aceste vibratii in ADN-ul lor. Copiii vostri de “Cristal” care se intrupeaza acum, poseda aceste vibratii.


De fapt, fiecare copil are vibratia unui anumit cristal.

Generatiile ulterioare vor fi in continuare impregnate cu diferitele aspecte ale acestei energii, pana ce intreaga radiatie a regatului cristalelor va fi prezenta in ADN-ul tuturor persoanelor intrupate. In curand, populatiile de la suprafata vor deveni o matrice cristalina vie, de energii care pastreaza constiinta Pamantului in echilibru.

Generatia copiilor “Trandafir”, care poarta in ADN-ul lor esenta pura a iubirii Pamantului, se intrupeaza deja la suprafata planetei. Ei vin pentru a vindeca corpul emotional al Pamantului si a-I atribui, din nou, adevarul originilor lui Divine. Prin aceasta vindecare, veti manifesta la suprafata revenirea Paradisului pe care l-ati asteptat atat de mult.

Dupa un timp, toti cei care se intrupeaza aici vor detine intreaga radiatie a tuturor aceste vibratii, iar misiunea noastra pe aceasta planeta se va incheia.

Cei care locuiesc in interiorul Pamantului au purtat multa vreme aceste energii, iar acest lucru a permis crearea si manifestarea de structuri cristalinede ecosisteme minunate, active si abundente, cat si de energii echilibrate in toate mediile. Este un mod de viata care va transforma lumile de la suprafata, atunci cand aceste energii vor fi adoptate si intelese in toate mediile. Este un mod de viata care va transforma lumile de la suprafata, atunci cand aceste energii vor fi adoptate si intelese in totalitate, deoarece adevarata natura a cristalului consta in a incorpora si a pastra adevarata expresie a energiei Sursei Divine, sau in a actiona ca o lentila generatoare pentru aceasta.

Natura reala a inimii este de a crea ceea ce-i face placere si de a iubi in mod neconditionat, ceea ce s-a creat.

Asa cum fratii si surorile voastre care traiesc in interiorul Pamantului se straduiesc sa va ajute ca sa va deschideti din ce in ce mai mult in fata plenitudinii propriei vibratii, noi lucram impreuna cu ei pentru a va oferi tehnici minunate menite sa va ajute sa va treziti.

Relatia noastra cu locuitorii actuali ai Telosului este una colegiala. Suntem aici sa-i ajutam la armonizarea vibratiilor de la suprafata, astfel incat sa poata iesi in viitorul apropriat si sa se alature celorlalti lemurieni intrupati, care locuiesc in zona Muntelui Shasta si pe intreaga planeta.

Partial, ajutorul nostru consta in adaugarea unor energii specifice retelei care radiaza din Telos, prin Muntele Shasta.

Aceasta structura este administrata de Adama, cu scopul de a ajuta la redeschiderea energiilor pentru toti cei care locuiesc in zona Masivul Shasta si in toate regiunile de pe planeta, in care oamenii sunt pregatiti sa-si asume intreaga lor Prezenta Christica. Reteaua are multe componente si niveluri diferite de energie. Multe fiinte diferite sunt angajate in aceasta munca, pentru a-i oferi lui Adama maxima libertate in transmisiile directionate prin acest sistem.

Reteaua insasi este multidimensionala, iar cetatenii Telosului fac intr-adevar parte din aceste energii si sunt transformati de catre acestea.

Noi facem cu totii parte dintr-un plan mai maret, iar aceasta structura reprezinta unul dintre multele moduri prin care energiile sunt armonizate, in prezent, pe planeta.

Adama si echipa lui din Telos – care insamanteaza reteaua cu forta energetica vitala superioara, necesara pentru a penetra dimensiunea mai densa de la suprafata – folosesc cunostintele noastre si biblioteca de amprente vibrationale de la diferite plante si cristale. Noi cream o unda energetica pentru fiecare amprenta care se trimite prin retea, pentru ca intensitatea ei sa poata fi armonizata cu primul nivel disponibil, aflat deasupra vibratiei actuale de la suprafata. Uneori, aceasta unda este trimisa spre cel de-al doilea nivel de intensitate, aflat deasupra vibratiei de la suprafata.

Aceasta constituie o perioada de transformari mai rapide, iar doua niveluri superioare reprezinta, in general, cel mai inalt grad la care putem transmite aceasta unda, pentru ca majoritatea fiintelor de la suprafata sa o poata integra.

Activitatile noastre se extind la toate cetatile retelei Agartha, precum si in Pamantul Mijlociu si Interior. In Telos, prin activitatea noastra am contribuit semnificativ la frumusetea deosebita creata acolo – inclusiv in ceea ce priveste materialele pe care le folosesc tehnologiile lor dezvoltate, diferitele metode de transport si tehnologia lor de reinnoire rapida a gamei de alimente, atat pentru hrana oamenilor, cat si pentru cea a animalelor.

De asemenea, noi contribuim la crearea minunatelor cristale care alcatuiesc structura majoritatii templelor si a rocilor folosite ca material de constructie pentru locuintele lor extraordinare. Lucram in stransa colaborare cu ei si ii ajutam sa creeze in continuu miracole in vietile lor, intrucat vibratia telosienilor se manifesta prin iubire permanenta si armonie.

Va oferim intotdeauna dragoste si sprijin in calatoria pe care o veti face, asa cum fac si fratii si surorile voastre din Telos. Multi dintre noi doresc sa fie printre primii care ies din taramurile Luminii, din interiorul Pamantului, pentru a se intalni personal cu voi. Iar acest lucru, prieteni, intentionam si speram sa se intample curand.

A sosit vremea ca toti cei care locuiesc pe aceasta planeta minunata sa se uneasca in iubire si fratie, ca o singura familie. Noi am facut deja asta in planul eteric, iar acum este momentul sa finalizati acest tel pe taramul vostru.

Pentru ca acest lucru sa se intample, este nevoie doar de perceptia si de constienta voastra.

Noi traim pe un taram vrajit, unde inorogii si dragonii cutreiera padurile minunat colorate, iar cantecele pasarilor creeaza covoare fermecate pe care puteti pluti.

Traim acolo unde se poate vorbi in mod natural cu norii – cei care va vor purta iubirea inapoi la Sursa Tuturor.

In dimensiunea noastra, toate fiintele isi cunosc natura lor intrinseca si au incredere in ea, iar stralucirea creata de iubirea si armonia noastra formeaza o tesatura de energie care ne hraneste pe fiecare dintre noi. Va invitam sa veniti in vizita oricand doriti si sa extindeti constiinta acestui taram in constiinta voastra cotidiana.

Va invitam sa plantati si sa hraniti florile propriilor visuri, in gradina inimilor voastre si sa descoperiti cristalele din sufletul vostru.


Onoram arborele vietii voastre, in padurea pe care o formam impreuna. 

Multe binecuvantari si urari de bucurie pentru reintoarcerea voastra “Acasa”, in siguranta, pe taramul iubirii si basmului! 

Noi suntem Andal si Billicum, care impartasesc cu voi energiile Fratiei Stejarului si ale Fratiei Trandafirului.








Capitolul 10 –


Billicum

Fratia Trandafirului exista – asa cum exista multe alte societati de lucratori cu energia generata de matricea cristalului – pentru a oferi ajutor omenirii si Pamantului, in vederea trecerii lor la desavarsirea structurilor lor cristaline. Lucrarea retelei magnetice, incheiata la inceputul acestui an, a permis re-energizarea retelei cristaline din interiorul planetei. Acum, aceasta retea de cristale este din nou in crestere.

Din punct de vedere structural, cristalele se dezvolta prin adaugare. Procesul implica energiile transformarii prin foc, pamant si apa, care este, de fapt, o contopire si o fuziune a energiilor masculine si feminine. Apoi, forma cristalina pura devine un transmitator ale acestei energii combinate.

In structura ADN-ului uman, incepe acum sa se desfasoare acelas proces. Voi adaugati la structura voastra formatiunile necesare mentinerii unei vibratii mai inalte si mai pure.

Oamenii incep sa deschida complet in fata energiilor combinate ale masculinului si femininului si sa se contopeasca cu ele. Ei incep sa inteleaga faptul ca, la nivel energetic, dualitatea care exista in fiinta lor si pe planeta insasi este, de fapt, o polaritate ce reprezinta intregul spectru de armonii.

Ei sunt dispusi acum sa accepte aceasta polaritate si sa intre intr-o alta faza de dezvoltare.

A inceput evolutia Pamantului, dincolo de idea si de experienta dualitatii.

Multe dintre zonele energetice recunoscute de pe planeta, cum ar fi Sedona si, in special, Muntele Shasta, au trecut de la tipul de energie de vibratie masculina sau feminina, la o vibratie combinata, ce detine intreaga rezonanta a scanteii Divine si a femininului sacru. In prezent, omenirea insasi a inceput aceeasi calatorie. Noi, cele din Fratia Trandafirului, suntem, ca si corespondentii nostri din Fratia Stejarului, fiinte care slujesc intreaga planeta.

Sediul nostru se afla in adancul Muntelui Shasta si lucram in stransa colaborare cu toate civilizatiile din interiorul Pamantului, inclusiv cu energiile lemuriene.

Aceasta energie lemuriana, denumita Inima Lemuriei, are un rol esential in dezvoltarea constiintei, in serviciul deosebit adus planetei si omenirii de la suprafata, in pregatirea “marii reuniuni”. Impreuna cu toate civilizatiile Pamantului Interior si Mijlociu, actionam cu scopul de a crea toate structurile energetice necesare pentru a readuce Pamantul la propria lui uniune cu Divinul si a-I investi pe toti locuitorii lui, cu comunitatea de suflet care a existat odata acolo.

Copiii care se intrupeaza astazi poseda deja aceste structuri noi. Ei au o intelegere innascuta a lumii de dinainte de dualitate. Se conecteaza unii cu altii, printr-o mare intelegere a puterii combinatiei dintre masculin si feminin – aspecte pe care vom continua sa le onoram, deoarece ele sustin experienta umana.

Aceia dintre voi care sunt deja aici au cea mai mareata – si, intr-un anumit sens, - cea mai importanta menire.

Voi ati mentinut cel mai mult rezonanta Pamantului la nivelul sau vibrational actual, in sistemele voastre. El se identifica mai mult cu voi, pe masura ce evolueaza spre un nivel superior de constienta. Ati venit aici, in acest timp, cu aceasta menire deosebita. Pe masura ce fiecare dintre voi adauga ceva la structura sa, tot asa face si Pamantul. Si cu cat fiecare dintre voi isi deschide constiinta si inima in fata amplitudinii transformarii care se desfasoara la ora actuala, tot asa si Pamantul castiga resurse pentru propria sa evolutie.

Legatura voastra, ca persoana intrupata, cu aceia dintre noi care detin aceste energii cristaline pure in planul eteric, este menita sa exprime in plan fizic aceleasi structuri energetice. Noi suntem aici pentru a va indruma in acest sens, dar nu putem prevedea sau alege in locul vostru, directia pe care o va lua aceasta calatorie. Fiecare individ trebuie sa-si defineasca pe harta reperele drumului care se potriveste cel mai mult cu energiile lui. Noi putem – si chiar va oferim posibilitatea de a face asta – prezentandu-va optiunile si potentialele care exista.

Voi insa aveti o menire extrem de importanta, intrucat cea mai mare schimbare ce trebuie sa aiba loc, pentru a ajuta planeta in evolutia si trezirea sa, este in plan fizic. Veti simti cum se vor produce multe transformari in corpurile voastre fizice. Unii ar putea sa simta ca anumite organe nu functioneaza bine, sau ca nivelurile lor de energie – care au fost intotdeauna relativ stabile – sunt acum foarte diferite. Ati putea percepe o nevoie deosebita si imediata de a va schimba regimul alimentar, in ceea ce priveste alimentele pe care le consumati si cantitatea de hrana. Veti simti dorinta strigenta de a va purifica trupurile de toxicitatea fizica si emotionala, care s-a acumulat dupa atatea vieti.

Toate aceste transformari fizice trebuie respectate, iar impulsul de a va ingriji corpurile fizice, trebuie urmat. Exista multe produse care vor aparea in viitorul apropiat – unele se afla deja pe piata – care va hranesc corpurile la un nivel mult mai profund decat ceea ce predomina in societatile voastre de consum. Este important sa cautati aceste produse si apoi sa discutati despre ele in comunitatile si cercurile din care faceti parte.

Ati respectat si inclus intotdeauna comunitatile de cristale in vietile voastre. In vremurile moderne, noi am locuit in dispozitivele voastre de comunicare si in computere si v-am sprijinit prin bijuteriile si podoabele pe care le purtati.

Multi dintre voi ne-au mai apreciat si in formele noastre mai naturale si ne-au pastrat in casele si templele lor.

Aceia dintre voi care ne vad in planul eteric ne-au recunoscut formele mai omenesti si ne-au acceptat ca atare. Trebuie sa intelegeti ca , indiferent de modul in care decideti sa invitati energiile noastre sa intre in viata voastra, noi suntem aici pentru a va sprijini sa atingeti plenitudinea potentialului vostru in forma fizica. Suntem aici cu voi, pentru a ajuta planeta sa-si atinga potentialul sau maxim, in forma fizica.

Marele miez central al planetei, cunoscut ca soarele interior, este, intr-adevar, un cristal foarte mare. El exista intr-o vibratie a celei de-a cincea dimensiuni, emitand pe planeta vibratia spre care va evolua Pamantul.

Marele soare central de cristal, aflat in miezul acestei planete, este similar ca vibratie cu marele soare central de cristal al acestui univers – care functioneaza la o dimensiune si structura energetica mult mai inalte – si sustinut energetic de catre Fiinta cunoscuta drept Marele Cristal Maestru este cea care contine aceasta energie, din chiar miezul marelui soare central al acestui univers, radiind si hranind toti ceilalti sori de cristal din acest univers.

Folosind o terminologie sau un vocabular pe care sa-l puteti intelege, El este maestrul suprem, conducatorul intregii constiinte cristaline pentru acest univers.

Aflat in slujba Dumnezeului Mama/Tata al acestui univers, Alfa si Omega, in prezent acest maestru aloca mare parte din energiile si eforturile sale, pentru a sustine marea schimbare ce are loc acum, contribuind la reinvierea si revenirea acestei planete la destinul sau initial, maret.

O parte semnificativa din vasta sa constiinta este acum aici, in interiorul Pamantului, ajutand si marind energia soarelui vostru central interior de cristal, precum si a altor cristale.

In jurul planetei, mai exista si alte cristale din dimensiunea a cincea, care pastreaza energiile ce provin de la marele cristal central. Cristalele din cea de-a treia si a patra dimensiune care salasluiesc pe planeta isi capata forma de la acest inel de cristale din a cincea dimensiune. Noi, cei din planul eteric, reprezentam constiinta sub forma marelui cristal central. Suntem una dintre multele reprezentari ale iubirii si ale luminii, care stralucesc din inima planetei.

Dupa ce reteaua magnetica fost terminata, am putut initia urmatoarea faza a muncii noastre pe planeta. Am inceput sa lucram cu grupuri de indivizi – unele mari, altele mai mici – pentru a-i invata procesele caracteristice retelei cristaline si multe tehnici de vindecare si de transformare, care devin accesibile datorita acestei expansiuni. In curand, fiecare dintre aceste grupuri va incepe sa prezinte, la nivel global, informatiile pe care le-a primit.

Functia energiilor cristaline a fost intotdeauna dubla. Suntem, in acelas timp, cei care transmit energii dincolo de lumea fizica – dar si depozitarii de informatii.

Astazi incepem partea secundara si cea mai importanta a muncii noastre, pe masura ce constiinta omenirii si a planetei se trezeste din nou in fata informatiilor pe care le detinem si pe care asteptam de mult timp sa vi le impartasim.

Vom fi denumiti in diferite feluri in urmatoarele luni. Multe grupuri ne vor contacta si vor manifesta parti dinstincte ale misiunii noastre, in plan fizic. Munca pe care fiecare dintre voi o desfasoara, face parte din acelasi plan maret.

Ne vom prezenta in fata voastra sub infatisarea cea mai potrivita pentru grupul sau indivizii implicati, deoarece fiecare dintre voi poarta inca propriul set de imagini si forme, prin intermediul carora trebuie sa ne conectam pentru a ajunge la voi.

Va cerem sa nu va influentati propria experienta preluand imaginile, reprezentarile sau denumirile pe care le-ati auzit de la altii, fara ca mai intai sa le cantariti, in functie de cunoasterea pe care o aveti. Acum este momentul ca toate fiintele sa aiba incredere in propria lor cunoastere – orice forma ar lua ea. Mesajul inimii voastre reprezinta cel mai important aspect al acestor informatii – nu eticheta sau imaginea care se prezinta mintii voastre constiente.

Ego-ul fiintei umane constituie o forta puternica, necesara, dar care se impune sa fie integrata intregului – insa nu trebuie sa fie singura voce menita a fi ascultata. De aceea, munca cea mai importanta in acest sens este sa va cunoasteti pe voi insiva. Vom comunica cu voi prin intermediul propriului vostru cristal central. Alegeti un cristal fizic – sau mai multe – si lucrati cu ele pentru a simti vibratia propriului vostru centru de cristal. Cereti acestor cristale sa se acordeze la vibratia miezului vostru si apoi sa va ajute sa extindeti si sa dezvoltati aceasta vibratie, in ritmul vostru personal. Pe masura ce terminati sa lucrati cu un set de cristale, fiti deschisi catre noi cristale profesor, care va vor aparea in cale.

Acum nu trebuie ca toata lumea sa urmeze un singur model sau mod de transformare. A sosit vremea ca fiecare sa urmeze propriul tipar si sa stie ca munca lui vine sa adauge la intreg, pentru a crea un nou model sau o noua paradigma pentru planeta. Munca pe care o desfasurati ca persoana individuala creeaza preocuparea de grup – iar lucrul pe care grupurile il fac impreuna creeaza munca la nivel de societate. Pe masura ce colectivitatile lucreaza impreuna, planeta se transforma.

Eu sunt Billicum din neamul cristalelor, onorata sa fie unul dintre profesorii vostri.








Capitolul 11 –


Galatril

Salutari, preaiubitii mei frati si surori! Eu sunt Galatril, membru de nivelul trei in Consiliul Orasului Posid, situat sub Mato Grosso, Brazilia. Detin pozitia aceasta de mai multe vieti ale voastre, si mi-am petrecut o mare parte din timpul alocat functiei mele, vindecand energiile trecutului – si, astfel, ale prezentului.

Noi, cei care locuim in orasul reinviat, Posid – in prezent o comunitate minunata de Lumina din cea de-a cincea dimensiune – impreuna cu cei care traim in alte orase energetice atlante din interiorul Pamantului, recunoastem ca exista o mare neincredere pentru vibratiile noastre.

Multi dintre voi, cei care au trecut prin cataclismele scufundarii Atlantidei, mai poarta inca aceasta amintire a traumei emotionale si a durerii fizice.

Energiile acelei experiente – a dominatiei masculine de energii mentale, care au suprimat echilibrul feminin al inimii – mai creeaza si astazi sentimente de teama si de durere profunda in multi dintre voi, cei care ati fi interesati acum sa comunicati cu noi. Din acest motiv, va cerem sa va eliberati de legatura anterioara cu noi – cea pe care ati pastrat-o in minte – si sa aduceti din nou, in inimi, energiile iubirii noastre profunde pentru voi. De la distrungerea continentului nostru, am lucrat foarte mult pentru a ne dezvolta constiinta si a adopta energiile iubirii din inima. Am trudit constant sa ne reechilibram energiile pe care le-am folosit atat de neglijent si de gresit in trecut. Astazi va multumim, cu multa bucurie si recunostinta profunda, ca ne-ati oferit ocazia de a putea sa luam legatura cu voi si sa vorbim inimii voastre. Daca ne veti permite, putem sa aducem o mare vindecare sufletului vostru si sa va eliberam de trauma la care multi dintre voi, daca nu chiar majoritatea, ati fost supusi in trecut.

Noi, cei care ne pretuiam atat de mult in vechea Atlantida si am zguduit planeta atat de violent cu ego-urile noastre si cu proasta utilizare a tehnologiilor, am petrecut de atunci mult timp in slujba Pamantului si a interiorului lui. Am trait in slujba spiritelor elementare si ale naturii acestei planete, a iubitilor nostri frati si surori lemurieni, pentru a compensa karma – stricaciunea provocata si suferinta profunda traita de voi toti. Am invatat, de asemenea, multe despre setea de cunoastere a sufletului si despre cum aceste dorinte trebuie echilibrate printr-o intelegere profunda a inimii.

Dupa scufundarea Atlantidei, fratii si surorile noastre lemuriene s-au oferit – impreuna cu invataturile lor – sa devina mentori ai urmatoarei noastre etape de evolutie. Multi dintre ghizii, vindecatorii si profesorii nostri, detinatorii energiilor compasiunii, intelepciunii si intelegerii care ne-au permis sa evoluam, au fost din Telos! Altii, la fel de numerosi, au venit din alte orase lemuriene. Timp indelungat, faptul ca ne-au acceptat si ne-au daruit ajutorul si iubirea lor a fost pentru multi, inclusiv pentru mine, singura Lumina care stralucea intr-un loc foarte intunecat din inima si sufletul nostru. Legatura noastra cu ei ne-a purtat din ce in ce mai sus in constiinta iubirii si a fratiei adevarate – si invitam omenirea sa faca acelasi lucru.

Traim in regiunea situata sub Brazilia, datorita naturii inalt cristaline a pamantului din acea zona.

In prezent, ne aflam aici ca paznici ai acestor energii, pentru a le proteja ca sa nu fie manipulate de catre cei care nu oglindesc si nu inteleg Planul Divin. In trecut am fi insistat pentru folosirea uriasei forte a acestei energii pentru putere, dominatie si control – dar astazi suntem protectorii ei. Acum este foarte indicat ca noi sa fim paznicii acestor energii, deoarece posedam o intelegere deplina a lor, datorita experientei pe care am avut-o, atunci cand am trait efectele dezechilibrante ale faptului ca au fost folosite gresit. Le putem urmari curgerea folosind marea noastra capacitate de perceptie, dezvoltata in milenii de studiu. Ne punem astfel in slujba fratilor si surorilor noastre din Lemuria, pe care ii consideram “familia” noastra draga. Ei sunt cei care sintetizeaza si armonizeaza aceste energii, in aceasta perioada de transformare a planetei.

In multe privinte, stilul nostru de viata este similar celui din Telos. Toti detinem pozitii de responsabilitate in cadrul comunitatii noastre si, in acelasi timp, petrecem o perioada mare din timp in slujba planetei si a fratilor si surorilor noastre, intrupati in prezent la suprafata. O mare parte din activitatea noastra consta in a programa multe dintre instrumentele de cristal ce apar in prezent la suprafata.  Avem tehnologia de a crea, din structura organica a nivelurilor subterane ale Pamantului, o noua forma de cristal, care emite vibratii de energie mult mai mari decat au existat anterior la suprafata.

Aceste cristale incep acum sa iasa la suprafata si vor interactiona cu mediile in care vor fi introduse, pentru a determina obtinerea unui efect de detoxifiere la toate nivelurile de vibratii mai dense. Sunt foarte deschise catre intentiile constiente ale indivizilor care doresc sa lucreze cu ele si vor conlucra cu toti cei care le-o vor cere.

Totusi, cristalele vor exprima, pe rand, doar cate o singura intentie si numai daca dorinta corespunde vibratiei Planului Divin. Este vorba de primul strat de instrumente de vindecare care vor incepe sa iasa la iveala in viitorul apropiat. Aceste cristale vor reflecta si vibratia culorii persoanei care le va utiliza in acel moment – si isi vor putea modifica vibratia culorii, daca si cand vor fi date unei alte persoane.

Calatoriile noastre din Posid sunt construite dintr-un material cristalin foarte asemanator, iar aceasta energie a contribuit mult la vindecarea atat a emotiilor noastre toxice, cat si ale Pamantului insusi. Pastram in inimile noastre o dorinta intensa de a ajuta populatiile de la suprafata, atunci cand va sosi momentul potrivit. Vrem sa contribuim si sa va sprijinim in crearea, cu aceleasi materiale vindecatoare, a propriilor voastre orase de Lumina. In plus, aceste cristale vor putea sa va vindece solul, sa va re-energizeze hrana, resurse de apa si multe altele.

Dorim sa va asiguram pe toti ca, in inimile noastre, suntem animati de dorinta arzatoare de a manifesta – in toate actiunile si interactiunile noastre cu voi – iubirea si compasiunea necesare pentru a re-crea o civilizatie unita pe aceasta planeta.

Scopul nostru cel mai puternic este de a contribui la manifestarea acestei constiinte unitare pe planeta, in toate dimensiunile si taramurile sale. Dorim sa simtim din nou, impreuna cu voi, fata in fata, iubirea care va aduce cea mai mare bucurie si binecuvantare tuturor celor care traiesc la suprafata.

In prezent, putem spune ca pe taramul superior al dimensiunii a cincea, Atlantida si Lemuria manifesta pe deplin energiile planului initial pentru aceste continente. Atlantida, care reprezinta energiile Tatalui Divin, si Lemuria, care le manifesta pe cele ale Mamei Divine, erau menite sa lucreze impreuna, in constiinta Divinei uniuni. Noi trebuia sa-i sprijinim, in iubire si unitate de constiinta, nu doar pe cei care locuiau pe continentele noastre, dar si sa devenim ghizi iubitori si mentori, modele de unitate pentru celelalte civilizatii care evoluau pe aceasta planeta, pentru sufletele mai tinere si cu experienta mai putina.

Drept recunoastere a numarului foarte mare de vieti pe care multi dintre voi le-ati petrecut incercand sa va distantati de vibratiile originale ale Atlantidei, va cerem sa lucrati cu noi acum, in cadrul unui exercitiu simplu de reflectie. Speram ca aceasta meditatie va va ajuta sa va purificati de vibratiile traumatice ale vechiului, astfel incat noile vibratii de iubire si de armonie sa incolteasca in constiinta in curs de evolutie a planetei. Exista multe indeletniciri si resurse tehnologice create in Atlanta, pe care multi dintre voi le cunoasteti din experienta. Este momentul ca aceste tehnologii sa iasa din nou la suprafata, insa intr-o vibratie de iubire si de serviciu in beneficiul celorlalti, nu de ego si de putere. Pe masura ce va veti elibera de atasamentul fata de energiile si experientele vechi, tot ceea ce a fost bun, toate minunile Atlantei vor iesi la suprafata, prin intermediul vostru.

Nici continentul Atlantida, nici Lemuria nu se vor mai ridica vreodata din adancuri, in plan fizic.

In schimb, ele vor renaste prin intermediul energiilor celor care sunt intrupati in prezent. Darurile si resursele acestor civilizatii vor fi re-create si re-manifestate, sub forme noi si stralucitoare, de catre cei care traiesc astazi la suprafata.

Va invitam intr-o calatorie impreuna cu noi, spre inima de cristal a sufletului vostru. Imaginati-va un centru stralucitor care se gaseste in spatele inimii voastre si transmite energia sub forma unor unde ondulatorii, ritmice, in corpurile voastre si in campurile de energie ale Pamantului insusi. Centrul vostru de cristal vibreaza in rezonanta cu cel al Pamantului. Pe masura ce va concentrati pe propriul vostru soare central de cristal, abordati cu iubirea si cunoasterea voastra soarele central de cristal aflat in mijlocul Pamantului.

Urmati deplasarea energiei in timp ce pleaca de la voi si se indreapta spre interiorul Pamantului si asteptati sa vedeti imaginile care apar de-a lungul acestor unde de energie. Aceste imagini pot fi colorate sau sonore. Pot fi scene de pe vremea Atlantidei, ori forme geometrice, sau imagini ale persoanelor pe care le-ati cunoscut.

In fiecare dintre aceste cazuri, ramaneti cu aceste vizualizari, scaldandu-le si invaluindu-le in valurile ritmice de iubire ce ies din inima voastra sacra de cristal.

Nu incercati sa explicati sau sa interpretati aceste imagini. Aceasta cunoastere va sosi la momentul potrivit. Pur si simplu, invaluiti aceste imagini – aceste transmisii energetice de pe vremea Atlantidei – cu iubirea coplesitoare pe care o puneti acum in slujba planetei si a omenirii. Aduceti aceste ramasite energetice, aceste energii orfane, in unimea care exista intre soarele vostru central si soarele central al Pamantului.

Lasati ca energia pura a Divinului sa vindece si sa reprogrameze aceste energii.

Acceptati si supuneti-va planului Divin, care ne tine pe toti in bratele lui iubitoare. Si, mai mult decat orice, eliberati-va de acumularea de durere si tristete, de vinovatie si de rusine pe care ati facut-o in eoni.

Voi, cei care sunteti intrupati astazi, nu sunteti responsabili pentru erorile de judecata care au fost facute pe vremea Atlantidei. Nu aveti responsabilitatea de a indrepta raul facut, pentru ca, de fapt, nimic nu a fost gresit. Au fost, mai degraba, lectii invatate de catre o civilizatie care a ales o anumita cale de intelegere. Iar aceasta cale a presupus una dintre cele mai extraordinare initieri colective, desfasurate vreodata pe aceasta planeta.

Noi, cei care am trait pe vremea Atlantidei, ca si multi dintre voi, cei care ne-ati fost alaturi, am actionat astfel pe baza alegerii conform careia vom trai, din toate unghiurile, experienta separarii dintre minte si inima. Am creat experiente care sa sporeasca aceasta intelegere si am intrat in aceste evenimente, conform propriei noastre optiuni. Astazi incercam din nou, pe baza unei cunoasteri mai mari, sa va comunicam tot ceea ce am invatat. Si le cerem acelora dintre voi care au fost aici cu noi sa incerce si ei, cu intelegerea de acum, sa comunice toate acestea celor din cerul lor. Nu dorim sa re-cream orasele atlante din vechime, ci sa infaptuim, impreuna cu voi, comunitati noi care se dezvolta si evolueaza din iubirea pe care o impartasim.

Nu va vom pune niciodata la dispozitie tehnologii care sa creeze o separare intre minte si inima.

Vom aduce tehnologiile noastre proprii in constiinta voastra, doar atunci cand voi veti atinge o vibratie constanta de iubire si de comunitate. Apoi, veti crea aceste instrumente din nou, in cel de-al patrulea sau al cincelea plan dimensional al existentei voastre. De asemenea, le veti spori numarul, adaugand propriile voastre instrumente si tehnologii noi si minunate.

Am adunat multa intelepciune din fosta noastra civilizatie, care a pierit din cauza lipsei noastre de viziune interioara. Dorim foarte mult sa impartasim ceea ce am invatat cu cei care conduc guvernele voastre de la suprafata, in acest moment. Cu inimile deschise, ii invitam sa ne viziteze aici, in Posid, pe toti cei care doresc si pe cei care au legaturi cu noi, prin intruparile lor pe vechiul nostru continent. Calatoriti in corpurile voastre eterice si studiati cu noi constiinta care a dus, in final, la caderea si la distrugerea Atlantidei. In prezent, noi deschidem portile si am creat locuri speciale in orasul nostru, pentru a-i primi pe toti aceia dintre voi care doresc sa refaca legatura si sa interactioneze cu noi. Va invit sa veniti si sa observati, cu iubire si fara atasament, slabiciunile si dezechilibrele care au fost create atunci. Dorim sa luati aceste lectii cu voi la suprafata, unde intelepciunea capatata poate impregna constiinta celor care guverneaza la ora actuala dimensiunea voastra si care au tendinta de a face din nou aceeasi greseala.

In timp ce salile pentru vizitatori si clasele pentru cursurile de noapte din Telos sunt pline cu un numar din ce in ce mai mare de oameni veniti de la suprafata – numar care aproape se dubleaza in fiecare luna, ajungand la mii de persoane care se bucura de noua lor pregatire si de revederea cu atat de multi fosti prieteni si rude – templele noastre sunt aproape goale.

Cu multa nerabdare si iubire, va invitam sa reveniti aici in starea de somn, pentru a ne vizita si pe noi, in caminul nostru atlant.

Inimile noastre doresc sa impartaseasca atat de multe lucruri cu voi. Va promitem ca va vom primi la fel de placut si de calduros in Posid, cum sunteti intampinati de fratii si surorile voastre lemuriene din Telos. La fel cum voi va doriti foarte mult sa refaceti legatura cu familia voastra lemuriana, tot asa speram si noi sa refacem legatura – inima la inima – cu voi. Aproape toti ati avut intrupari in Atlanta si va consideram, la randul nostru, tot rude.

Fosta frumusete ce caracteriza orasul Posid in plan fizic a fost imitata de noi in cea de-a cincea dimensiune – desi la un grad de eleganta si de perfectiune mult mai inalt. Veti fi la fel de incantati sa cunoasteti orasul Posid, asa cum sunteti atunci cand vizitati Telosul sau alte orase lemuriene. Si noi traim o viata magica si parasidiaca, pe care am dori s-o impartim cu voi in viitor.

Portile orasului Posid sunt deschise pentru toti aceia dintre voi intrupati acum, care doresc sa refaca prieteniile din trecut.

In cele din urma, in cadrul procesului de iesire la suprafata al lemurienilor, ne vom juca si noi rolul nostru si ne vom plimba printre voi. Va multumim pentru intelegerea acordata si pentru aceasta ocazie de a ne face auziti prin intermediul publicatiei de fata. Va binecuvantam pentru inimile voastre care inca ne mai iubesc.


Eu sunt Galatril, frate atlant din trecut.

In numele fratilor si al surorilor mele din Posid, va transmit iubirea si compasiunea noastra, precum si cea mai profunda prietenie si sprijin.







Capitolul 12 –


Celestia, o locuitoare mai veche din Telos

Salutari din Telos! Eu sunt Celestia. Astazi avem o clasa de copii, mai mici si mai mari, care ar dori sa va raspunda la multele intrebari pe care le aveti. Nu e nevoie sa va mai spun, dar ei s-au aratat foarte entuziasmati de aceasta ocazie. Copiii nostri petrec mult timp studiind situatia de la suprafata, deoarece si ei sunt foarte nerabdatori sa inteleaga si sa comunice cu copiii vostri.

Primul lucru pe care copiii doresc sa vi-l comunice – in special copiilor de la suprafata – este ca ei sunt, in multe sensuri, invidiosi pentru experientele care se desfasoara acolo – desi invidia nu este, de fapt, o emotie asupra careia ne concentram aici, in Telos. Pe copiii de la suprafata ii asteapta cea mai extraordinara aventura pe durata intruparii lor. Ei au ales sa se intrupeze intr-o perioada cand, pe Pamant, au loc schimbari extraordinare si in care energiile tuturor sunt atat de importante in desfasurarea acestor schimbari.

Traim cu totii o perioada cand transformarea nu este doar o dorinta sau un scop, ci mai de degraba o realitate din ce in ce mai evidenta. Fiecare individ care traieste in prezent la suprafata – si care este intrupat intr-un corp fizic in a treia si in curand in a patra dimensiune – reprezinta un explorator care descopera lumi si modalitati noi de a trai.

Voi, copiii Pamantului, v-ati adunat pentru aceasta viata, in multe tari si locuri, cu scopul de a crea un proiect de grup, am spune noi, sau o formatiune de energii pure si complet diferite de cele actuale de la suprafata. V-ati reunit cu intentia de a lua parte la o mare sarbatoare a creativitatii si fiecare dintre voi a adus daruri noi si minunate in aceasta adunare. Fiecare dintre voi poarta o parte pretioasa din viitorul pe care aceasta planeta il va trai in curand. Ati venit aici pentru a crea o punte intre lumea veche si cea nou.

In realitate, schimbarea a avut deja loc la multe niveluri si in multe dimensiuni.

Acum, tot ce le-a ramas de facut celor de la suprafata este sa recunoasca aceste schimbari, precum si alegerile pe care le-au facut cu totii, de a aduce aceste energii noi in realitate.

Fiecare dintre voi, cei intrupati acum, poseda cunoasterea acestei noi realitati. Nu v-ati intrupat la suprafata, in aceste vremuri si in acest spatiu, din spirit de sacrificiu. Inima voastra este recunoscatoare si bucuroasa in privinta transformarii din care faceti parte.

Multi dintre voi s-au pregatit pentru aceasta aventura aici, in scolile si la cursurile din Telos. Cu noi, ati studiat culturile si tiparele energetice ale lumii de la suprafata. Ati comunicat cu fiinte de la suprafata care au trait aici multi ani, ca niste pionieri sa spunem, pregatind si creand conditiile manifestarii acestei mari aventuri pe care o traiti. Ati evaluat si analizat tiparele sufletesti ale multor familii, inainte de a decide in care anume sa va intrupati. Multi dintre voi, cei care v-ati intrupat la suprafata, comunicati regulat cu grupurile noastre de studio din Telos, deoarece este, intr-adevar, un efort de grup permanent intre suprafata si comunitatile Pamantului Interior si copii.

Voi trimiteti regulat rapoarte referitoare la activitatile proprii de la suprafata si, in special, reactiile si emotiile voastre la intensitatea unei intrupari in cea de-a treia dimensiune.

Primim de la voi evaluari mentale si imagini, precum si cunostintele capatate in urma desfasurarii activitatii in energiile mai dense de la suprafata. Aceste informatii sunt de o mare importanta pentru copii de aici, din Telos. Ei sunt interesati nu numai de modul in care progreseaza aventura voastra, dar si de calea cea mai potrivita pentru a va ajuta sa manifestati transformarile pe care intentionati sa le realizati la suprafata.


Mesaj de la Luriel

Luriel este unul dintre cei mai mari baieti din clasa si are un mesaj pentru voi

Salutari calduroase din partea fratilor si surorilor voastre, din partea colegilor vostri de joaca si de scoala din Telos!

Suntem nespus de entuziasmati si de bucurosi de posibilitatea de a comunica cu voi in mod direct. Desi aparem separati, noi suntem, efectiv, langa voi, in timpul multor aventuri pe care le traiti la suprafata. Urmarim cu pasiune munca facuta cu Copiii Paranormali, asa cum au fost denumiti de batranii vostri. Acestia sunt prietenii nostri, care aduc multa intelegere oamenilor de toate varstele de la suprafata. De fapt, acesti copii sunt suflete batrane, incantate de prilejul de a-si impartasi cunostintele si intelegerea cu planeta. Ei fac asta sub “masca” de copil, fara responsabilitatile si greutatile care par sa-I chinuie pe atat de multi dintre adultii de la suprafata.

Ei isi pot indeplini misiunea ca pe o joaca si este un exemplu minunat pentru toti cei de la suprafata. De asemenea, fac tot posibilul sa traiasca adevarul pe care-l traim noi aici, in Telos – acela ca munca constitue doar o joaca si ca intreaga cunoastere vine din inocenta experientei, nu din suferinta. Bucuria este o traire cu adevarat inocenta, iar copiii vostri paranormali exista pentru a va forma in acest sens.

Toti copiii intrupati acum la suprafata poarta o vibratie sporita si exista in ea. ADN-ul lor a fost imbunatatit, sa spunem asa, pentru a permite niveluri mai mari de comunicare si constienta. Cand au intrat in aceasta intrupare, ei nu s-au separat de intelegerea a cine sunt ei si de motivul prezentei lor la suprafata, in aceste vremuri.

Li s-au dat multe denumiri, cum ar fi Copii Indigo, Paranormali, de Cristal, Violet si altele. In realitate, aceste nume se refera la clasa cu care intra in plan fizic.

Exact asa cum la suprafata va duceti toti la scoala pentru ca apoi sa absolviti ca generatie – cum ar fi promotia 2004 - fiecare dintre acesti copii face parte dintr-o clasa in care au intrat inainte de intrupare. Fiecare clasa a primit o misiune diferita la suprafata si fiecare insarcinare are o vibratie diferita.

Totusi, toate clasele, toate insarcinarile si toate vibratiile fac parte din aceeasi scoala – la fel cum si noi cei din Telos facem parte din aceasta scoala.

Toate clasele sunt conectate printr-o retea, reprezentand, partial, structura despre care ati auzit atat de multe de la copiii Paranormali si pe care o folosesc pentru a comunica unul cu celalalt. Dar intreaga retea este mult mai mare decat toate partile sale individuale si formeaza un sistem de comunicare pentru intregul univers. Aceasta retea este o creatie a energiilor Planului Divin si se intra in ea prin energiile inimii.

Ea conecteaza toate fiintele la Univers, la fel cum face Internetul la suprafata. Internetul este, de fapt o reprezentare tridimensionala a acestei retele, desi adevarata lui functie si intrebuintare urmeaza sa fie descoperite si folosite. In cele din urma, Internetul vostru se va transforma, odata cu modificarea constiintei de la suprafata.

Inainte de intrupare, unii dintre copiii Paranormali au petrecut o vreme in Telos, sau in alte orase de energie lemuriana, iar alti provin din alte grupuri de suflete sau grupuri planetare. Dar ei sunt aici pentru a aduce veselia, munca impreuna si bucuria. Aproximativ o treime dintre copiii care traiesc in zona Muntelui Shasta provin din randurile noastre, a celor din Telos.

Am trimis multi copii in alte orase si familii de pe intreaga planeta. Am putea considera acest fapt ca pe un schimb de student sau deplasare de studii, asa cum faceti voi in unele dintre scolile voastre.

Consideram ca acesta este un prilej incredibil de a pune in practica tot ceea ce am invatat si de a trai  o aventura extraordinara, care depaseste cu mult orice ne-am putea imagina.

Multi dintre noi au primit grade de Emisari, dupa cum spunem noi, in sistemul nostru scolar de aici, din Telos. Eu sunt unul dintre ei. Suntem ambasadori ai energiilor de dimensiunea a cincea si calatorim in mod frecvent, pentru a genera si a mentine aceasta vibratie de iubire, astfel incat cei de la suprafata sa o poata experimenta si sa se acomodeze la aceasta vibratie. Noi desfasuram aceasta activitate in cadrul unor insarcinari care variaza de la zile la ani (in timpul vostru de la suprafata), in grup sau individual, dar apoi prezentam intotdeauna toate informatiile, observatiile, experientele si concluziile intregii clase. Dupa aceea, clasa respectiva face o expunere cetatenilor din Telos si Inaltul Consiliu. Activitatea noastra reprezinta, la randul ei, o parte din munca ce se desfasoara in Telos.

Elevii de la suprafata sunt, de regula, separati de societate. La voi se studiaza mai multi ani si apoi se face un salt de intrare in societate, doar la absolvire.

Elevii din Telos fac intotdeauna parte din viata sociala si contribuie cu o energie specifica si speciala la toate discutiile si deciziile care ne guverneaza lumea.

Unii dintre copiii mai mici doresc sa va transmita dragostea lor si o imagine pe care o pastreaza intr-un loc special din inimile lor. Aceasta viziune reprezinta o grota, mare aflata in interiorul muntelui. Este atat de enorma dupa standardele de la suprafata, incat nu poti vedea unde incepe si unde se sfarseste – si nici plafonul – astfel incat ai senzatia ca nu esti inauntru, ci mai degraba afara, la suprafata. Exista multe locuri speciale unde poti calatori in aceasta grota, dar cel la care copiii vor sa va duca acum se afla pe malul unui lac foarte mare. De jur imprejur se vad dealuri si vai, pe pantere carora apa curge in culori minunate, pentru ca apoi sa se verse in lac. Curcubeele formate in aceste cascade se prelungesc pana in apele lacului si creeaza valuri mici si stralucitoare de culoare, care spala si infrumuseteaza nisipul langa care sta clasa.

Toti copii din clasa au venit la un picnic si va invita sa va alaturati lor. Picnicul este pentru studio si joaca, deoarece ei doresc sa vada cum se pot contopi cele doua. Elevii mai tineri predau lectiile de astazi, iar profesorii si cei mai in varsta stau printre ei si se bucura de lectiile predate. Fiecare lectie este prezentata sub forma unei povestiri sau a unui cantec, pe care l-a creat fiecare dintre elevi.

Ei va invita sa le ascultati, iar apoi sa creati la randul vostru melodii pe care sa le interpretati, solicitandu-va ca lectia pe care o predati sa fie despre lumea de la suprafata, din intruparea voastra actuala. Desi elevii supravegheaza tot ceea ce se intampla la suprafata, impresiile voastre sunt unice. Ei doresc sa invete, sa dezvolte si sa experimenteze direct de la voi minunile aventurii pe care o traiti in prezent.

Puteti sa ne vizitati la picnicul nostru, ori de cate ori doriti, deoarece vom veni cu totii atunci cand va vom auzi chemarea. In multidimensionalitatea in care exista aici, in Telos, ne putem strange in mai multe locuri in acelasi timp, in mai multe aspecte simultan, sa ne bucuram de povestirile si cantecele voastre, chiar daca, atunci cand ne chemati, suntem angajati in alte activitati.

Va binecuvantam si asteptam cu nerabdare sa ne jucam cu voi in Telos, oricand doriti sa veniti in vizita. Curand, ne vom juca impreuna toti la suprafata, atunci cand constiinta va evolua suficient pentru a permite iesirea noastra.

Dar, deocamdata, va invitam sa va jucati cu copiii din jurul vostru, pentru ca si ei sunt ai nostri.
Calde binecuvantari.


Mesaj de la Angelina

Una dintre profesoarele noastre, Angelina, maestru vindecator si locuitor mai vechi al Telosului, ar dori sa raspunda la o intrebare legata de hiperactivitatea copiilor de la suprafata.

Eu sunt Angelina si doresc sa vorbesc astazi atat copiilor, cat si adultilor de la suprafata referitor la hiperactivitate si la folosirea anumitor medicamente pentru a o “controla”. Hiperactivitatea nu este inteleasa de catre asa-zisele voastre autoritati in materie, de la suprafata. Mare parte din hiperactivitatea demonstrata de generatia actuala de copii reprezinta, de fapt, reactia lor la mediul extraordinar de nesanatos in care traiesc. Din cauza modului sintetic in care creati viata pe aceasta planeta, dragii vostri copii sunt fortati sa traiasca experienta unei “suprastimulari” constant si anormale a glandelor pituitare si pineale, precum si o supraincarcare a simturilor lor fizice.

S-a vorbit mult despre regimul alimentar si interactiunea cu televiziunea, muzica si filmele voastre – si acestea sunt, de asemenea, motive de ingrijorare serioase.

Bombardamentul permanent al simturilor, prin tehnologiile ce folosesc microundele si forme de unda care intra in corpurile voastre fizice si energetice – respectiv de la televizoare, telefoane mobile si cuptoare cu microunde – impiedica transformarea importanta, care este in curs de desfasurare, a structurii ADN-ului pe care toti acesti copii au venit aici sa o manifeste. In principalele voastre orase, influenta se dovedeste a fi atat de mare, incat este de mirare ca adultii si copiii pot totusi sa aiba un ritm normal de viata. Fiecare zi aduce o noua tulburare a structurii voastre energetice fundamentale, din cauza energiilor create de om si care nu se potrivesc cu Fluxul Divin.

In schimb, aceste energii cauta sa invadeze si sa stapaneasca insasi baza energetica tot ceea ce exista in jurul vostru. Tehnologia in sine nu este de natura intunecata, dar utilizarea sa ca atare, sau in mod necorespunzator, a creat o mare parte dintre tiparele energetice intunecate ori distorsionate care va invaluie in prezent pe voi si pe copiii vostri.

Mai mult, aceasta interfereaza in mod dramatic cu tiparele voastre energetice naturale.

Este foarte important sa va asumati responsabilitatea de a crea un mediu cat de curat posibil pentru viata si, in special, pentru somnul copiilor vostri. Dormitoarele pline cu televizoare, aparate video, sisteme audio-video cu CD-uri, telefoane mobile, ceasuri electronice si alte asemenea dispozitive trebuie “evitate”. Copiilor trebuie sa li se ofere un mediu echilibrat si curat in care sa doarma, sa creasca si sa se regenereze in fiecare noapte. Nivelul de toxicitate in care traiesc in prezent, cu alimentele, mediul si materialele voastre de constructie, trebuie examinat si corectat. Aceasta situatie nu duce la maturizarea si evolutia lor, in asa fel incat sa-si realizeze obiectivele pe care au venit aici sa le manifeste.

Acumularea de metale grele in sistemele fizice ale copiilor vostri este, si el, un factor important ce contribuie la hiperactivitate, precum si la celelalte tulburari nervoase si metabolice.

Apa – apa curata – reprezinta o necesitate zilnica atat pentru acesti copii, cat si pentru oricine altcineva. In general, lichidele pe care voi si scumpii vostri copii le consumati zilnic sunt daunatoare corpului si sufletului vostru, iar acumularea devine din ce in ce mai mare.

Sfatul nostru este sa creati un sistem de purificare a rezervelor de apa potabila si sa eliminati substantele chimice toxice, cum ar fi fluorurile. Aceia dintre voi care locuiesc in orase trebuie sa filtreze apa inainte de a o bea si, de asemenea, sa foloseasca produse de baie care sa filtreze substantele chimice toxice.

In prezent exista multe produse naturale si eficiente ce pot reduce nivelurile de toxicitate, pe care trebuie sa le cumparati in locul celor “la moda” in societatea in care traiti si sa le folositi zilnic pentru a asigura tuturor membrilor familiei voastre o forta vitala si un sistem echilibrat. Este imperios necesar sa reduceti sau sa eliminati complet bauturile carbogazoase, cele artificiale, cafeaua, bauturile alcolice si alte substante toxice pe care v-ati obisnuit atat de mult sa le consumati, incat fac parte din dieta voastra zilnica. Apa pura ramane inca principala voastra sursa de lichid care va ajuta sa restabiliti echilibrul corpului, pentru ca acesta sa revina la starea sa naturala de sanatate.

In fiecare caz, pentru fiecare copil in parte, solutia nu este de a-l “trece” pe un tratament medicamentos, ci de a-i corecta dezechilibrele create de mediu, in organismele lor. Ceea ce este necesar pentru restabilirea acestui echilibru se prezinta diferit pentru fiecare copil. In orice problema ce presupune vindecarea, fiecare individ are un set de caracteristici, care presupune un asamblu unic de tehnici de vindecare. Procesul de vindecare ar trebui inceput prin intentia comuna a parintilor si a copiilor. In multe cazuri, copilul poate sa nu recunoasca diagnosticul de hiperactivitate; el stie doar ca traieste intr-un mod pe care adultii si societatea il socotesc necorespunzator. Acest gen de situatie creeaza la copil sentimentul de vinovatie sau de rusine – si este extrem de important ca acest lucru sa fie evitat.

Suntem cu totii fiinte ce cauta echilibrul si cu cat copilului i se arata mai mult un model de atingere a acestui echilibru, cu atat mai mult se va indrepta catre el.

Noua generatie de copii este aici pentru a ne indruma spre o mai mare intelegere a ceea ce mentine si echilibreaza, in prezent, energiile de la suprafata. Ei sunt aici pentru a ne conduce spre o maniera mai blanda de a ne trai vietile si un mod de abordare centrat mai mult pe inima in toate relatiile – atat personale, cat si sociale.

Prima sugestie pe care o ofer este de a va duce copilul la un vindecator, sau cum ii numiti voi la suprafata – un doctor in medicina alternativa, care se bazeaza pe intuitie si are experienta cu copiii. Cereti sa vi se spuna starea energetica obisnuita a copilului, deoarece este important de retinut ca simptomele fizice de hiperactivitate sunt pur si simplu, reactia organismului la un dezechilibru energetic.

Exista multe metode naturale ce pot fi folosite pentru a echilibra corpurile energetice ale copilului vostru, iar acestea includ: plante, esente de flori, exercitiu, yoga, chi gong si tai chi. Acesti copii vor fi avantajati, in mod deosebit, de un regim alimentar bogat si echilibrat, constituit din fructe, legume si cereale organice si dintr-o cantitate adecvata de proteine sanatoase, deoarece copiii ce cresc in mediul vostru au nevoie de mai multe proteine de calitate. Regimul lor alimentar, ca de altfel si al vostru, ar trebui sa reprezinte un echilibru al tuturor acestor factori – respectiv, sa includa un amestec de acid/alcalin, un continut de zahar natural si nu obtinut prin procese chimice si suficiente alimente vii in locul alimentelor prelucrate, moarte.

De asemenea, se pot face multe din punct de vedere energetic, prin intermediul terapiei de echilibrare a chakrelor, cromatoterapiei si a cristaloterapiei. Sistemele lor pot beneficia foarte mult de pe urma metodelor ce folosesc sunetele si ritmul.

Meloterapia reprezinta o forma foarte potrivita de echilibrare pentru copiii hiperactivi, cat si pentru ceilalti.

Sedintele – in grup sau individual – care implica atat terapii verbale, cat si energetice sunt foarte indicate pentru reechilibrarea lor.

Terapiile creative – cum ar fi pictura, desenul si scrisul – sunt, de asemenea, foarte potrivite. Jocurile video si privitul la televizor in exces nu constituie o solutie.

Copiii care s-au intrupat in prezent la suprafata se straduiesc sa-si reechilibreze caracteristicele chimice ale creierului, sistemul endocrin si simturile fizice pentru a accesa si functiona la o vibratie energetica mai inalta. Ei au intrat in intrupare cu un sistem limbic diferit de cel pe care-l aveti voi, precum si cu o senzatie mai clara despre cum ar trebui sa fie simtita forta lor vitala.

Copiii se vor impotrivi tuturor incercarilor de a-i forta sa adopte un fel de a fi, care nu rezoneaza, in mod natural, cu adevarata lor natura Divina.

Ei se vor “scurt-circuita” mai rapid decat orice generatie anterioara, daca nu li se ofera un mediu propice, linistitor si de sustinere, in care sa traiasca. De asemenea, nevoia lor de comunitate – una bazata pe ceea ce vine din inima – este foarte puternica. Legaturile pe care le aduc cu ei din comunitati cum ar fi cea din Telos si din alte orase vor vibra puternic in corpurile lor emotionale si lor trebuie sa li se raspunda in mod corespunzator. Ei nu vor crea doar grupuri de copii de varsta lor, ci mai degraba comunitati de oameni de toate varstele.

Totodata, vor invata mult din toate situatiile la care vor fi invitati sa participe in grup, ca si din activitatile in cadrul comunitatii, cele civice si scolare, care le vor permite sa participe la un nivel creativ si responsabil superior celui pe care-l acordati in prezent copiilor vostri.

Este minunat sa-i lasati pe copiii vostri mai mari sa fie mentorii celor mai mici si sa permiteti tuturor copiilor sa lucreze cu adulti care sa le fie indrumatori si modele. Acest lucru va duce la insasi transformarea miezului societatii voastre.

De fapt, toate lucrurile care le pot fi de ajutor copiilor vostri, hiperactivi sau nu, se gasesc pretutindeni in jurul vostru, fara a fi nevoie sa apelati la medicamente. Trebuie doar sa faceti schimbari pozitive in mediul vostru si al copiilor. Nu e nevoie sa le adormiti sistemele cu droguri care pot doar controla, intr-un mod foarte sintetic, comportamentele pe care societatea voastra le considera necorespunzatoare.

Este contraproductiv sa diagnostichezi simptomele, dar sa refuzi sa recunosti si sa tratezi cauzele. Solutia pentru a va ajuta copiii vine de la utilizarea instrumentelor si metodelor pe care le aveti in jurul vostru.

Acesti copii sunt aici pentru a va oferi prilejul de a manifesta ajutorul reciproc si cooperarea.

Ne aflam in Telos pentru a va ajuta si pe voi, si pe ei. Suntem aici pentru a va arata un model despre cum va puteti echilibra vietile voastre – si pe ale lor.

Profesorii, vindecatorii si copiii din Telos se gandesc in fiecare zi la copiii de la suprafata. Noi le trimitem iubirea si binecuvantarile noastre. Asteptam cu nerabdare momentul cand legatura si comunicarea vor deveni mai directe. Ii invitam pe copiii dragi de la suprafata sa vina sa ne viziteze in Telos, in visele lor, deoarece impartasim cu ei dorinta noastra profunda de a ne juca impreuna, intr-o vibratie de pace, compasiune, iubire si lumina. Pana cand vom vorbi din nou, le uram copiilor – si voua tuturor – multa bucurie si veselie.








Prin intermediul Celestinei, Angelinei si al lui Luriel

Suntem copiii furtunii. 
Suntem copiii focului.  
Suntem copiii ploii. 

Noi va intalnim in visele voastre si dorim sa stiti ca va iubim. Ne place sa va cantam despre vremurile ce vor veni, cand vom fi din nou uniti ca Unul. Sufletul isi aminteste, apoi incepe din nou sa creeze un cantec pe care ni-l reamintim cu totii. Vrem sa va cunoasteti cantecul si elementele a cine sunteti, pe masura ce calatorim prin timp si spatiu, in toate culorile curcubeului, pentru a se uni cu voi. Stam la picioarele voastre pentru a va indruma; va mangaiem pe cap cu iubire si alinare, in timp ce va povatuim. Suntem copiii tuturor natiunilor de pe Pamant, ai tuturor raselor si ai multor planete. Suntem copiii galaxiilor ce urmeaza sa se nasca – si ai celor de mult uitate.

Va trimitem mesajul nostru de pace si de intelegere, prin intermediul fiecarei flori care va intampina si al fiecarui cantec de pasare din drumul vostru. Stam brat la brat cu ostirea Divina si emitem o energie vibranta, stralucitoare, de iertare si de acceptare neconditionata pentru toate fiintele de pe Pamant. Pe masura ce inima si cunoasterea voastra interioara se acordeaza la frecventa acestei emisii, va cerem doar sa ascultati, sa simtiti pulsul energiilor noastre, in sufletul vostru.

Cand vorbim, vorbim si cu vocile voastre. Si cand cantam, auziti cuvintele de mult uitate, pe care voi le-ati cantat odata. Simtiti cum melodiile pe care le-am cantat odata impreuna va alina sufletul si incep sa creeze cantece noi, din cele vechi. Cantam impreuna, intr-o armonie care nu a mai fost simtita niciodata pana acum. Pe masura ce cantam si cream aceste cantece noi, cu voci care devin tot mai puternice cu fiecare zi, vantul solar si ostile de ingeri ni se alatura, iar toate fiintele se ridica spre a sarbatori aceasta vibratie noua ce inconjoara planeta. Sarbatorim cu o bucurie care a fost pierduta de mult, dar care astazi renaste in fiecare dintre voi.

Acum, voi rataciti prin ceea ce pare o perioada mohorata, dar care, de fapt, este cea mai stralucitoare, deoarece cantecul a inceput din nou si, odata pornit, nu mai poate fi oprit. Familia si prietenii din Pamantul Interior si de pe stelele indepartate, cu care de-abia asteptati sa va reuniti, canta deja cu voi. Trebuie doar sa recunoasteti, din nou, frecventa.

Ascultati tonalitatile pe care vi le trimitem. Le veti auzi cu urechile voastre si veti crede ca sunt produsul propriei imaginatii, sau al unor fenomene mecanice. Dar nu este asa; noi va contactam in sufletul vostru. Va reorientam pentru a recunoaste aceasta frecventa in lumea voastra de fiecare zi. S-ar putea sa percepeti un sunet sau o melodie. Este posibil sa auziti harpe sau niste voci delicate in fundal, un zumzet sau un simplu sunet. Aceste sunete pot dura o clipa – sau mult mai mult. Sa stiti ca sunt copiii care incearca sa faca legatura cu voi. Repetati cantecul pe care-l cantam toti, educati-va urechile si mintile voastre omenesti pentru a recunoaste si a comunica din nou aceasta vibratie. Cand sunteti in pat, noaptea, si lumea obiectelor din jurul vostru, facute de mana omului, este linistita, ascultati cu urechile si cu inima. Chemati-ne prin intentia voastra si va vom raspunde. Ascultati cantecul care ne cheama pe toti Acasa, la o adunare minunata de persoane dragi. Atunci il veti auzi clar. Curand, sunetul va va deveni familiar si va face parte si din viata voastra zilnica. Cantati cu noi si cantati-ne noua. Cantati despre noi, asa cum si noi cantam despre voi. Iubirea noastra pentru voi nu cunoaste limite, iar inimile noastre se joaca cu ale voastre permanent. Va iubim.







Capitolul 13 –

Dialog intre Antharus si Aurelia Louise
Salutari iubita mea, sunt Antharus, Dragonul Albastru. Noi doi ne cunoastem de foarte multa vreme, iar vechea noastra prietenie a trecut testul timpului.

In urma cu un an, am revenit pe Pamant, din Pleiade, pentru a sta din nou alaturi de tine – chiar daca tu nu ma poti vedea, cu nivelul tau actual. Da, am plecat de pe planeta voastra in urma cu peste o suta de mii de ani, cand dragonii au devenit ceva care inspira teama si au inceput sa fie vanati. Aceasta era o vreme cand multi oameni de pe planeta si-au pierdut legatura cu sursa lor Divina. Acea epoca a devenit a doua faza a ceea ce numiti “caderea” de constiinta, cand omenirea a inaintat si mai mult spre densitate si dualitate.

Vreau sa stiti ca imi sunteti prieteni foarte buni dintr-un trecut foarte indepartat al acestei planete, pe cand dragonii erau onorati, iubiti si pretuiti ca paznici si protectori ai civilizatiei voastre si ai Pamantului.

Datorita calitatii prieteniei care a existat mult timp intre noi, in Lemuria, m-am intors acum pentru a va oferi din nou profunda mea prietenie si a contribuit la transformarea planetei voastre, in moduri pe care nu le puteti inca intelege.

Intentia mea este de a va ajuta sa introduceti mai mult magic si amuzament in vietile voastre si curand, dragii mei, veti intelege despre ce vorbesc. Va cer, asadar, sa accesati amintirile timpurilor minunate pe care le-am petrecut impreuna si va amintiti cat de mult ne distram.

Asa cum va puteti imagina, eu sunt o fiinta de lumina care traieste de foarte mult timp in constiinta celei de-a cincea dimensiuni – care nu este vizibila celor care nu si-au dezvoltat inca vederea interioara. Mi-am pastrat statura mea de zece metri, iar anvergura aripilor mele este de douazeci si cinci de metri. 

Pe vremea Lemuriei, eram conducatorul unui grup de dragoni, care pazeau, cu devotament si bucurie, palatul si multele voastre temple minunate.

Noua, ca dragoni, ne facea placere slujba noastra pe care o aveam de sute de mii de ani, in timpurile glorioase ale Lemuriei, cand intreaga viata era perfect armonioasa. In pofida marimii noastre, oamenii nu se temeau de noi, iar copiii erau incantati sa vina sa se joace alaturi de noi. Ii lasam deseori sa stea intr-un loc sigur, aflat intre aripile noastre mari si ii duceam in zbor peste Pamant.

Si tu, Aurelia. Te bucurai ca si copiii, cand erai cuibarita in adancitura dintre aripile mele si zburam impreuna pe mari distante, in viteza, avantandu-ne pe cerul Tarii noastre Mama. Astazi, in constiinta actualei voastre societati, chiar daca as fi fost complet tridimensional si solid din punct de vedere fizic, o astfel de distractie ar fi considerata foarte periculoasa si de neconceput.

Pe vremea noastra, teama nu exista pe planeta. Atunci cand lipseste frica, domneste o siguranta totala. Imi foloseai deseori corpul si capacitatile mele de zbor, pentru a te duce dintr-un loc in altul. In limbajul vostru actual, s-ar putea spune ca ma foloseai ca pe un serviciu particular de taximetre. Dar, in acele timpuri, nu exista acest concept, ci doar disponibilitatea si placerea mea absoluta de a te duce oriunde si oricand doreai sa calatoresti. Gandeste-te la aceasta relatie ca la o cooperare mutual avantajoasa, ca la doi prieteni care pleaca sa se distreze.

De asemenea, trebuie sa intelegi ca, in acele zile glorioase dinainte de caderea de constiinta, oamenii nu existau intr-o lume complet – densa asa cum se intampla astazi. Aproape toata lumea putea sa-si ridice si sa-si coboare nivelul de vibratie intre frecventa dimensiunii a treia si a cincea, la dorinta, conform activitatilor pe care voiau sa le desfasoare.

Atunci cand zburai cu mine pe cerurile Tarii Mama, noi ne ridicam frecventele pana la al cincilea nivel, devenind astfel destul de usori ca vibratie. Acesta era motivul pentru care nu exista pericolul de a cadea, de vreme ce amandoi ne controlam in totalitate corpurile. In ceea ce priveste densitatea actuala pe care oamenii au integrat-o in trupurile lor, a zbura in inalt pe aripi de dragon nu ar fi doar un lucru periculos, dar si imposibil. Pe vremea noastra zborul, teleportarea si levitatia erau lucruri normale.

Oamenii nu se gandeau niciodata cum ar fi viata fara aceste capacitati care faceau parte din natura voastra Divina si dreptul vostru din nastere, de care puteau sa se bucure pentru totdeauna.

Insa cam in perioada in care dragonii au plecat in alte dimensiuni, omenirea a pierdut o mare parte din capacitatea de a trai o viata usoara si abundenta. Ceea ce era natural atunci, ar fi considerat astazi magic, iar binecuvantarile de care oamenii aveau parte in vietile lor in acele vremuri au devenit, treptat, doar amintiri despre trecut. Daca nu vom aduce din nou aceste adevaruri in constiinta oamenilor, amintirile voastre stravechi vor fi complet ascunse de o perdea groasa de frica si de uitare.

Astazi tanjiti sa redescoperiti modul in care sa manifestati aceasta magie in vietile voastre – asa cum se intampla in vremurile stravechi – iar cei care aleg sa ajunga la iluminare si la o afirmare de sine deplina, prin inaltare in timpul acestei vieti, se vor bucura din nou de aceste daruri. Magicul pe care il cunosteati odata va reveni pentru a va bucura si mai mult de darul sau, deoarece ati fost privati atata timp de aceasta capacitate. Iar de data aceasta, dragii mei, nu veti mai considera ca aceste daruri vi se cuvin si nu le veti mai folosi in mod gresit, asa cum ati facut in trecut. Intelegerea pe care ati castigat-o din toate acele existente, in care ati trait experienta separarii de natura voastra Divina, va va calauzi pasii in continuare. Vietile petrecute in suferinta si lupta vor intari aceasta intelegere, intr-un mod in care simplele invataturi nu ar fi putut sa o faca. Experienta este, in fond, cel mai bun profesor.

Va pot citi gandurile, iar mintea voastra zboara si se intreaba ce puteti face pentru a ma materializa fizic in fata voastra. Va simt entuziasmul. Cel putin, voua nu va este teama – asa cum le-ar fi multora. Acest lucru ma bucura. Ei bine, dragii mei, momentul nu este inca potrivit, dar sper ca peste un an – sau, poate, putin mai mult – o sa am prilejul si permisiunea de a aparea in fata voastra in mod palpabil, astfel incat sa ma puteti vedea cu ochii vostri fizici si sa va amintiti de mine.

In prezent, mi-am stabilit resedinta la o altitudine destul de mare, pe versantul sudic al maretului Munte Shasta, intr-o zona linistita unde pot trai netulburat. Atata vreme cat nu sunt vizibil pentru nimeni, totul este foarte placut. De fapt, locul in care locuiesc in prezent se afla foarte aproape de cel in care-mi placea sa-mi petrec timpul pe vremea vechii Lemurii. Aspectul de dimensiunea a patra al muntelui ii da locului o frumusete si un confort deosebit. Intr-o zi, cand vederea voastra interioara se va dezvolta mai mult, veti vedea, si va veti bucura de toate. Veti trai in doua lumi – iar, in final, in trei lumi si chiar mai multe.

Aurelia – Care au fost motivele ce au determinat plecarea dragonilor de pe aceasta planeta? Ce s-a intamplat in realitate?

Antharus – Ca dragoni, noi stapanim in totalitate regatul fortelor naturii. Ceea ce inseamna ca ne simteam – si inca ne mai simtim – la fel in aer, pe pamant, in apa si chiar in foc.

Daca ar fi sa cercetati trecutul Pamantului, ati observa ca aproape toate culturile fac referiri dese la dragoni, cel putin in povesti sau mitologie. Doresc sa fiu modest in aceasta privinta, dar trebuie sa spun adevarul. Frumusetea, puterea si maretia dragonilor erau la un asemenea nivel, incat multi oameni care se indepartasera de legatura pe care o aveau cu Iubirea si cu sursa lor Divina, au devenit invidiosi si au hotarat sa faca in asa fel, incat sa ajungem sub stapanirea spiritului lor arogant. Multi au crezut ca vor putea sa ne inrobeasca, sa ne controleze si sa ne foloseasca dupa bunul lor plac.

Putine fiinte care au trait atunci pe Pamant puteau egala inteligenta, compasiunea, puterea si frumusetea dragonilor – poate doar minunatul si blandul Inorog.

Dragonii sunt mari iubitori de libertate si avem, chiar si atunci, un nivel inalt de evolutie spirituala, deci nu exista nici o posibilitate ca sa ne supunem unei astfel de subjugari fata de vointa oamenilor primitivi. Da, spun primitivi, deoarece asta erau ei pentru noi.

Datorita faptului ca dragonii stapaneau elementele naturii, se credea ca eram in posesia unui anumit tip de magie care putea fi transferata altora. Aproape peste noapte, oamenii si dragonii au devenit adversari – dupa sute de mii de ani de iubire si cooperare mutuala. Bineinteles ca nu e vorba despre toti oamenii, iar voi, dragii mei, v-ati straduit din rasputeri sa-i protezati pe dragoni, cat de mult ati putut. V-ati numarat printre aceia care au asigurat, in ascuns, hrana si adapost multora dintre noi. (Dragonii erau vegetarieni, contrar credintelor mitologice populare.) In schimbul gazduirii, dragonii ofereau o protectie si o prietenie deosebita binefacatorilor si familiilor acestora. Datorita pozitiei voastre influente de la acea vreme, ati facut tot posibilul pentru a opri masacrul si inrobirea dragonilor, dar nu ati putut pune stavila ignorantei oamenilor si nici influenta liberului lor arbitru. Imi amintesc cata suferinta v-a provocat acest lucru – atunci si mult timp dupa.

La un moment dat, oamenii au hotarat ca partea magica a dragonilor se gaseste, poate, in sangele nostru, deoarece eram atat de puternici si de longevivi. Atunci a inceput vanatoarea pentru sangele nostru. Adversarii de altadata au devenit inamici adevarati, deoarece rasa umana a incercat sa ucida toti dragonii pe care-i gasea. Multi dintre noi au pierit, in timp ce altii cautau adapost pe unde puteau – in majoritatea cazurilor, in regiuni indepartate ale lumii. Aceasta incercare de a ne ascunde de ucigasii nostri ne-a creat reputatia de creaturi solide, in locul fiintelor sociale care eram odata. Temperaturile extreme ale noilor case in care traiam au dus la schimbarea culorii pielii noastre si a aspectului ei. Intr-un final, dragonii ramasi au fost invitati de catre ierarhia spirituala galactica de la acea vreme sa fie transportati in Pleiade – si acesta este momentul in care am ales sa parasesc Pamantul, in cautarea unei planete mai prietenoase. Multi dintre dragonii care nu pierisera au decis sa mearga in Pleiade si pe alte cateva planete gazda.

Initial, dragonii aveau o culoare gri-verzui iar textura pielii era similara cu cea a unui elefant. Capacitatea noastra de a controla fortele naturii ne-a permis sa ajungem la pielea reptiliana, solzoasa, pe care ati vazut-o in ilustratii. Culoarea pielii noastre a ajuns sa fie asociata regiunii geografice in care se aflau noile noastre case si nu era neobisnuit sa auzi ca a fost vazut un dragon albastru, verde sau chiar rosu.

Dragonii se fereau de populatiile umane, deoarece nu mai aveau incredere in ele. Din numarul foarte mare de dragoni, mai ramasesera doar cativa. Oricand se inregistreaza o disparitie mare ca aceasta, in una dintre lumi, ea este resimtita de toate regatele, iar aceasta pierdere nu a constituit o exceptie. Oamenii au inteles mult prea tarziu ce mare greseala au facut.

Exista multe locuri unde liniile magnetice ale Pamantului se intersecteaza. Unele dintre aceste zone permit stabilirea legaturi intre doua lumi. Poate ati auzit anumite expresi care se refera la “ridicarea valurilor sau a negurii”. In anumite locuri si momente, acest lucru este posibil – sa treci, efectiv, intr-o alta lume sau intr-una paralela.

Marea majoritate a dragonilor care nu au parasit Pamantul au gasit drumul spre aceste treceri si traiesc acum in pace pe Pamant, dar intr-un alt plan sau dimensiune unde nu sunt vazuti de cei din dimensiunea a treia.

Mai exista si azi cativa dragoni in lumea voastra.

Ei traiesc in pesteri, caverne si in puturi indepartate. Cei care au decis sa ramana asteapta rabdatori ca omenirea sa se trezeasca la adevarul care spune ca toate fiintele si speciile fac parte dintr-o mare fratie si ca nici o specie nu este mai importanta decat alta. In acest timp, energia lor este extrem de vindecatoare pentru planeta, deoarece este atat de echilibrata din punct de vedere al elementelor naturii. Din fericire pentru ei, putini au fost vazuti, iar majoritatea povestilor despre ei sunt privite cu neincredere.

In acest moment, multi dragoni s-au intors inapoi, pentru a ajuta planeta si omenirea sa-si recapete echilibrul cu elementele naturii. Fara acest sprijin si stabilitate, Pamantul si omenirea nu ar putea face trecerea necesara la dimensiuni superioare, fara perturbari serioase ale fortelor planetare ale naturii. Bineinteles, multi dintre noi suntem aici, la un nivel foarte fizic, dar invizibili vederii voastre, deoarece vibram la frecventa Taramurilor Luminii din cea de-a cincea dimensiune. Astfel, ne putem face treaba in liniste, nederanjati de privirea oamenilor. Stim ca mai mult de 99% dintre oamenii de pe planeta ar fi foarte infricosati daca ne-am face brusc aparitia, in special in numar mare. Si am fi vanati din nou.

Mai stim, de asemenea, ca va veni o vreme – si nu mai este mult pana atunci – cand oamenii de pe aceasta planeta vor face legatura cu diferitele aspecte ale naturii lor Divine. Ei vor intelege, inca o data, ca toate fiintele simtitoare reprezinta aspecte diferite si egale ale Creatiei. Iar noi vom deveni din nou vizibili pentru toti, pe masura ce iubirea si adevarata fratie vor domni printre cei care vor trai aici.

Aurelia: In inima mea, tanjesc foarte mult dupa momentul in care Pamantul va deveni din nou o “planeta pasnica”. Tanjesc sa traiesc experienta iubirii si a fratiei adevarate intre toate fiintele, ca un mod de viata natural. Doresc sa vad cum se pune capat suferintei umane si abuzului fata de animale. In timp ce vorbesc, exista milioane si milioane de animale abandonate si agresate de oameni insensibili, pe intreaga planeta. Si acest lucru provoaca multa durere inimii mele. 

Antharus: Iti cunosc dragostea si sentimentele din inima. De asemenea, stiu cat de mult iubesti toate fiintele, toate animalele si pe cei din regatele naturii si elementelor. Mai stiu si ca nu te vei teme atunci cand ma vei vedea, deoarece inima ta este deschisa. De aceea, ma voi arata tie de indata ce iti vei dezvolta putin mai mult vederea interioara. Desi, atunci cand ma vei zari, voi fi la o frecventa mai inalta, voi avea un aspect foarte fizic in acea frecventa si ma vei percepe ca atare. Imi voi scadea vibratiile suficient de mult pentru ca sa ma poti vedea clar si sper ca ma vei putea simti prin atingere.

Aurelia: Am in minte un loc foarte special unde imi inchipui intotdeauna ca voi avea surpriza de a te vedea, in timp ce ma plimb pe acolo. Ar fi o zona destul de sigura pentru a ne intalni, intrucat nimeni nu ar putea sa ne vada sau sa banuiasca nimic. Ce crezi?

Antharus: Da, iti citesc mintea, stiu la ce loc te referi si faptul ca il vizitezi destul de des. Te-am insotit ocazional acolo, in special atunci cand erai singura. Desi nu esti constienta de prezenta mea, iti trimit iubirea si protectia de care sunt capabil.
Ai observat cum deseori adormi pe pamant, atunci cand te duci in acea zona?

Aurelia: Da. 

Antharus: Este vorba de magic, draga mea. In timp ce te odihnesti si dormi, iar spiritul iti paraseste corpul, noi purtam o conversatie eterica constienta. De asemenea, Adama si Ahnahmar ni se alatura destul de des si lucram impreuna pe campurile energetice ale corpului tau fizic, in timpul somnului.

Aurelia: Stiu ca, de obicei, ma simt foarte bine dupa ce adorm acolo. Mai stiu faptul ca Adama si Ahnahmar se plimba deseori cu mine prin padure, dar nu banuiam ca tu esti uneori prezent. Deci, ii cunosti bine? 

Antharus: Bineinteles, Adama si Ahnahmar erau rudele tale pe vremea Lemuriei si erau si prietenii mei apropiati. Eu v-am pazit pe toti, inclusiv pe copiii vostri.

Aurelia: Ai intrat in interiorul muntelui in Telos, sau Adama si cu Ahnahmar te-au intalnit la suprafata? 

Antharus: ei bine, ambele variante. Cand m-am intors prima oara in inima muntelui, in urma cu circa un an, am comunicat telepatic cu Adama, iar el a venit la suprafata impreuna cu Ahnahmar si cu alti cativa, pentru a ma intampina. Bineinteles ca acest lucru se intampla la nivelul celei de-a cincea dimensiuni in corpurile noastre de lumina. De asemenea, ne intalneam in Pleiade, din cand in cand. Adama merge acolo destul de des. El stia ca ma voi intoarce si mi-a spus, pe cand ne aflam in Pleiade, ca tu te-ai intors din nou la munte si ca ei lucrau intr-un mod mai constient cu tine, pentru a-si transmite invataturile lor la suprafata si a pregati calea eventualei lor iesiri din adancul Pamantului.

De asemenea, am fost invitat in interiorul muntelui si am acceptat. Sunt destul de inalt in comparatie cu cei aflati in forma umana, chiar si cu cei ce traiesc in interiorul muntelui, care sunt mult mai inalti decat cei de la suprafata. Exista in interiorul muntelui locuri special proiectate pentru a primi Fiinte de Lumina ca noi, si unele chiar mai inalte, astfel incat sa ne putem intalni cu alte fiinte cu diferite forme ale corpului. Multi dintre dragonii care s-au intalnit cu lemurienii si cu membrii altei civilizatii din subteran, atunci cand am fost invitati in interior. Ei ne-au pregatit o primire foarte cordiala, pentru a ne ura bun venit pe Pamant. A fost foarte emotionant pentru noi toti sa avem parte de o intampinare atat de calduroasa si din adancul inimii. Pastram o legatura deosebita cu lemurienii. Stii, nu toti fratii de Lumina din spatiu au forma umana ca voi, cei de la suprafata planetei, dar Fiintele Pamantului Interior sunt familiarizate cu acest lucru. Fratii din spatiu pot lua multe infatisari, forme si culori. Unii au corpuri ca de insecta, iar multi dintre ei au chiar niste trupuri despre care nu va mai amintiti, nici chiar in visele voastre cele mai indraznete.

Aurelia: Cunosc acest amanunt. Am citit recent cateva detalii despre acest gen de lucruri. Nu cred ca mi-ar fi teama daca as intalni pe strada o fiinta de Lumina care sa semene cu o insecta mare, dar nu sunt complet sigura, trebuie sa recunosc. Am vorbit odata cu o femeie care mi-a spus ca s-a intalnit cu o fiinta din stele, de aproximativ trei metri si jumatate si cu un corp ce semana cu cel al insectei cunoscute sub numele de “calugarita”. Mi-a mai zis ca si ei i-a fost frica sa vada si sa se intalneasca cu o fiinta, insa vibratia de iubire pe care o emana acea faptura a avut un nivel atat de ridicat, incat nu mai era loc de teama. A putut sa aiba o intalnire cu ea fara a-i fi frica. Se pare ca ea avea o legatura multidimensionala cu acea fiinta. Poate ca face parte din familia ei de suflete, dar nu mi-a spus. Stai mult timp aici, pe Pamant, sau te vei intoarce in Pleiade? 

Antharus: Inca nu se stie. Am intentia de a ramane aici cel putin o mare parte din perioada de tranzitie a planetei, care va fi vreo doua sute de ani – cel mai probabil mult mai mult decat atat. Totusi, voi continua sa ma pun in slujba vietii de pe aceasta planeta.

Aurelia:  O prietena de-a mea, clarvazatoare, mi-a relatat zilele trecute ca ea vede, din cand in cand, un dragon foarte mare, albastru, ce zboara la o viteza ametitoare si destul de elegant pe cerul din jurul muntelui. Arhanghelul Rafael i-a spus ca este dragonul Aureliei. Cred ca tu esti.(rade). 

Antharus: Intr-adevar, asa este. O cunosc si stiu ca sunteti prietene. De aceea, ii apar din cand in cand, in timp ce zbor pe cerul acestei regiuni minunate. Sunt fericit ca a putut sa-ti confirme prezenta mea aici. De fapt, cand vederea ta interioara se va mai dezvolta putin, vei vedea si tu cateva lucruri pe cerul din jurul muntelui. Eu sunt doar unul dintre multele, nenumaratele atractii pe care le vei putea percepe. Va fi destul de interesant si de placut. “Prezenta EU SUNT” a fiintei tale ezita destul de mult in a deschide vederea interioara, in acest moment. Exista ingrijorarea ca ai putea deveni atat de fascinata de “noua ta jucarie” – de noua ta vedere – incat misiunea ta sa esueze. Iti doresti atat de mult sa te bucuri de celelalte dimensiuni, incat, daca acest ti se activeaza clarvederea, ar fi posibil sa vrei sa-ti petreci tot timpul bucurandu-te de noua ta perceptie si de maretia ta. Mai mult, ai putea sa-ti pierzi interesul fata de treburile vietii tale cotidiene si fata de misiune.

Aurelia” Prietena mea, Jessica, este si ea foarte entuziasmata la gandul ca te va putea intalni si in plan fizic. I-am povestit ce stiu despre tine. I-am spus ca, intr-o zi, pe cand ne vom plimba prin padure catre “locul meu special”, in momentul in care vom face ultimul cot spre poienita in care ma astept sa te zaresc, vom fi amandoua luate brusc prin surprindere cand te vom vedea intins linistit in iarba, asteptand sa vezi reactiile noastre si razand, probabil, in sinea ta. 

Antharus: Sigur, crezi ca te-ai gandit la toate. Eu sunt dragon si nu pot fi limitat in nici un fel, de nici un aspect sau forma. Te previn ca ar fi posibil sa te uimesc si in alte moduri, iar intalnirea s-ar putea intampla si in celalalt loc in care te duci cu speranta de a vedea inorogii.

Sa-ti marturisesc ceva, inorogii stiu ca vrei sa-i vezi si nu as fi surprins daca ti se vor arata vara aceasta.

Aurelia: Ai afirmat ca multi dragoni s-au reintors. Ei vor face acelasi tip de servicii Pamantului si omenirii, ca pe vremea Lemuriei – sau vor face altceva? 

Antharus: Stii, lucrurile s-au schimbat pe planeta in ultimii o suta de mii de ani si, in curand, vor suferi din nou modificari destul de drastice. Nu mai exista cale de intoarcere si, atata vreme cat totul se transforma in mod constant, nimic nu poate ramane la fel, pentru mult timp. Serviciile aduse de noi vietii pot fi diferite acum si vor corespunde actualului nivel de evolutie. Nu pot fi aceleasi. Cred ca, in mare parte, cel putin pentru o vreme, o vom ajuta pe mama voastra Pamant si omenirea sa reechilibreze, in interiorul lor, cele patru elemente, iar apoi o sa va invatam despre alte multe elemente care trebuie stapanite. Pe masura ce fiecare persoana incepe sa controleze mai bine elementele, acestea ajuta si Pamantul in realizarea stabilizarii de care am amintit. Nimic nu este separat si totul trebuie facut impreuna, pentru a obtine din nou armonia perfecta pe planeta voastra. Ca rasa, ati fost destul de distructivi si nechibzuiti fata de planeta voastra, de Mama care va gazduieste evolutia. Pamantul se afla in pragul unor mari transformari si este esential ca toate elementele sa fie in echilibru pentru ca trecerea sa se faca in siguranta.

Serviciile aduse de noi planetei si omenirii se vor manifesta intr-un mod mult mai evoluat – primind mai multa iubire si intelegere, de la toate diferitele aspecte ale vietii – pentru a trai si a munci impreuna, intr-o armonie deplina.

Te las acum cu aceste ganduri si iti doresc noapte buna. Te voi intalni in starea de somn. Cheama-ma, ori de cate ori ai nevoie de ajutor. Sa stii ca nu ma indepartez niciodata de tine si sunt gata oricand sa te ajut – asa cum o faceam in trecut.

Aurelia: Iti multumesc, draga prietene, pentru iubirea ta si pentru ca te-ai reintors! Ma simt mult mai linistita cand te stiu pe aproape. Te iubesc.









Capitolul 14 –

Celestia si Ahnahmar

Salutari tuturor, dragilor nostri prieteni si rude.
Transformarile care au loc in corpul omenesc sunt multiple. Aceste modificari reprezinta o reconstructie aproape completa a sistemului uman si sunt dovada necesitatii unei matrice energetice in interiorul trupului, care sa sustina mult mai multa energie decat au reusit sa pastreze corpurile oamenilor, pana in prezent. Exista multe echipe de fiinte, din nenumarate galaxii, care lucreaza cu sistemul uman pentru a-l modifica si restructura. Aceste restructurari vin sub forma unor puteri accesate constient – si, in unele cazuri, inconstient – de catre omenire. Pentru aceia dintre voi care si-au stabilit intentia constienta de transformare personala, schimbarile sunt mult mai mari. Dar omenirea, ca intreg, trece la randul sau printr-o transformare globala – ca si planeta Pamant, de altfel.

Copiii care se intrupeaza acum si in generatiile ce vor urma, sosesc cu sisteme fizice deja modificate in ceea ce priveste ADN-ul si structura organica si osoasa.

Toate procesele organice si fiziologice sunt reorganizate in aceasta perioada. Pana si fluxul sanguin si elementele componente ale sangelui se modifica. Aceasta reorganizare este constituita din doua parti. Prima se desfasoara la nivel celular individual, pe masura ce miezul celulei este reunit cu nivelul sau superior de Divinitate, cu Sinele sau Divin. A doua presupune adaptarea matricei energetice a fiecarei celule la o forma inalt cristalina, pentru a permite integrarea in corp a unei cantitati din ce in ce mai mari de energie pura.

Structura fizica nu poate evolua, fara ca inainte sa se deschida in fata trairii unei experiente directe a Divinului. Eonii de separare intre corpul fizic tridimensional si intregul spectru al iubirii Divine au trecut.

Procesul de transformare in care intram in prezent trebuie sa includa aspectul Divin – ori, in caz contrar, modificarea cosmica prin intermediul gratiei divine nu va avea loc.

In fazele initiale ale acestor puteri sporite, glanda pineala si cea pituitara joaca un rol important. Glanda pineala este, de foarte mult timp, organul intuitiei si al cunoasterii in corpul omenesc.

Aceasta legatura cu lumea eterica s-a realizat prin intermediul glandei pineale.

Totusi, in comunitatile care traiesc in cea de-a cincea dimensiune, sau in cele superioare acesteia, glanda pineala indeplineste un rol si mai important, fiind, de fapt, organ de comunicare prin telepatie mentala – exact la fel cum chakra gatului a avut acest rol in corpurile tridimensionale, prin intermediul corzilor vocale.

Au existat multe persoane cu glande pineale foarte dezvoltate in nivelul dimensiunea a treia. Printre acestea se numara mediumurile si oamenii cu capacitati paranormale, despre care se vorbeste in literatura metafizica si care se regaseau in scolile misterelor. Pe Pamant mai exista astazi si alte rase dotate cu simtire – respectiv, delfinii si balenele, care comunica prin folosirea acestei glande.

Lucrarea ce se face in prezent cu glanda pineala este intalnita la nivel global si toti oamenii de pe Pamant observa o crestere a intuitiei si a legaturii non-verbale cu alti oameni si cu alte imparatii. Pentru unii, acest lucru este deconcertant, iar pentru altii este raspunsul la rugaciunile lor. Pentru toti, cel mai important aspect al acestei prefaceri – si cel asupra caruia trebuie sa ne concentram – il reprezinta contactul usor de realizat cu totalitatea Sinelui si cu diferitele forme de pastrare a inregistrarilor – cum ar fi dosarele Akasice si bibliotecile vii care exista in taramurile eterice ale planetei. De fapt, termenul de medium sau de persoana paranormala va inceta curand sa mai existe, deoarece toti avem capacitatea de a comunica si de a ne conecta cu toate taramurile.

Le suntem recunoscatori celor care s-au oferit voluntar pentru a sluji omenirea ca niste canale de transmisie a luminii, deoarece aportul lor a avut o contributie deosebita in trezirea spirituala a omenirii.

Activitatea acestor canale de transmisie a crescut din ce in ce mai mult in ultimele cateva decenii si poate fi comparata cu un “far” ce ilumineaza drumul pentru o omenire adormita. Oricum, noi consideram ca aceasta activitate reprezinta doar o “faza” temporara in procesul de trezire a omenirii.

Se apropie momentul cand toti vor trebui sa devina manifestarea propriului “far” si sa se deschida in fata talentelor si a darurilor care salasluiesc deja in inimile lor. In cativa ani, cei care raman intrupati pe aceasta planeta vor deveni complet telepatici, iar cei care au ajutat omenirea prin activitatea lor de medium vor continua sa o faca, dar intr-un mod diferit.

Corespondentul acestei cresteri a glandei pineale este cresterea inimii sacre din interiorul chakrei. Acesti doi centri energetici, care lucreaza impreuna, actioneaza in asa fel, incat cresterea activitatii pineale sa se faca in vibratia Gratiei Divine. Fara contraponderea reprezentata de iubire, compasiune si respect adevarat pentru sanctitatea celorlalti, numarul sporit de informatii ar putea fi manipulat de catre ego-ul uman, iar cursul evolutiei ar putea fi stopat din nou.

In toate civilizatiile care comunica non-verbal, cea mai importanta intentie trebuie sa fie aceea de a sprijini si de a te pune in slujba celui mai mare bine al intregului. Ideal este sa se manifeste intre indivizi intentia cea mai inalta de ajutor si de marturisire a adevarului.

De asemenea, pentru ca acest nivel de comunicare sa fie cu adevarat deschis si eficient, se impune ca toti sa respecte intimitatea inimii fiecarei persoane. 

Informatiile primite de glanda pineala trebuie sa fie validate intotdeauna  de cunoasterea inimii. Mintea Adevarata este servitoarea Inimii Adevarate, iar posibilitatea de a realiza comuniunea si de a fi beneficiarul Gratiei Divine creste.

Glanda pituitara mai detine si un alt rol in evolutia corpului uman. Sistemul sau endocrin a fost intotdeauna depozitarul multora dintre limitarile ce i-au fost impuse in perioada dualitatii si a separarii. De fapt, amploarea bolilor auto-imune se afla in stransa legatura cu durerea profunda pe termen lung, pe care multe suflete au simtit-o din cauza acestor sentimente de separare. Dar, in prezent, glanda pineala este eliberata de limitarile sale, iar in corpul fizic va putea sa se regenereze din nou, in deplinatatea energiilor sale.

Repet, energia intentiei constiente reprezinta punctul de plecare al acestor schimbari. Organele transformate ale corpului uman vor continua sa reactioneze cel mai puternic, atunci cand vor fi informate de catre constiinta individului. Sistemul uman este complex si doua organe nu pot fi tinute separat de celelalte. Trebuie sa se actioneze consecvent, la nivel individual, pentru detoxifierea si hranirea tuturor organelor corpului.

Se recomanda comunicarea cu fortele elementare ale organului, pentru a determina care este cea mai buna cale de urmat pentru fiecare individ. Vi se recomanda cu caldura consultarea unui specialist energetic, a unui vindecator, sau a unui terapeut ce lucreaza pe corp.

Exista multe metode energetice noi care-si croiesc drum catre suprafata si toate vor modifica modul in care va tratati dezechilibrele fizice, mentale sau emotionale. Cautati-le si folositi-le. Asta, deoarece a sosit momentul ca toti sa inceapa sa recunoasca, la cel mai profund nivel, adevaratul dar care este corpul omenesc. Scripturile voastre stravechi care se refera la trup ca la un templu al Divinului, erau exacte. Participarea voastra constienta la vindecarea si transformarea corpului va va permite sa creati trupurile in care doriti sa locuiti.

A va iubi corpul ca pe un depozitar Divin al spiritului, este la fel de important ca si a iubi totalitatea spiritului vostru.

Doar cand se va realiza acest lucru la nivel global, se vor inregistra schimbarile pe care le doriti cu totii, in ceea ce priveste resursele voastre de hrana si modalitatile de vindecare globala. Chiar acum incep sa-si faca aparitia pe piete si in constiinta oamenilor, metode si substante cu o mare capacitate de vindecare si de reconstructie.

Sprijinirea lor continua si capacitatea de a avea incredere in metode de vindecare ce apar, va permite desfasurarea acestui tip de transformare pe intreaga planeta. Minunatele temple de reintinerire si de vindecare din vechime, pe care vi le doriti atat de mult – si pe care le vedeti in viitorul vostru – sunt, de fapt, astazi, aici.

Ele mai exista inca in constiinta proiectantilor si a constructorilor initiali ai acestor minuni, cat si in amintirea energetica a acelora dintre voi care le-au cunoscut in alte vremuri. Desi se poate sa fi fost distruse in aspectul lor tridimensional, templele mai dainuie inca integral in dimensiunile lor superioare – potentialul intentiilor si al obiectivelor lor initiale majorandu-se de multe ori de atunci – iar voi puteti extrage aceste energii oricand, fara dificultate sau cheltuieli financiare. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va linistiti mintea, sa va deschideti inima si sa va stabiliti intentia de a va conecta si a folosi aceste energii pentru propria vindecare, apoi de a permite desfasurarea procesului. Atata vreme cat va permiteti zilnic ragazul de a respira si de a introduce aceste energii in corpul vostru, procesul va fi initiat, iar voi veti fi martorii unor rezultate extraordinare.

Pur si simplu impreuna, prin intermediul puterii intentiei voastre si a supunerii in fata Gratiei Divine, puteti magnetiza oricand aceste energii in campul vostru auric. Avantajele energiilor lor pot fi re-create in prezent.

Forma poate sa nu oglindeasca originalul – dar energia este aceeasi. Computerul cu matrice cristalina poate sa inlocuiasca templul de cristal – dar capacitatea ramane aceeasi.

Recunoasteti aceste instrumente si pe vindecatorii din mijlocul vostru si sprijiniti-i asa cum sunt ei astazi. In vremurile ce vor veni, e posibil sa doriti sa re-creati aceste temple, dar aceste potentiale nu se pot manifesta, fara a recunoaste mai intai instrumentele stravechi sub forma lor actuala si, in totalitate, cine sunteti voi cu adevarat. Raiul exista acum peste tot in jurul vostru, pe planeta. Vi se pare ca este doar ici si colo, dar recunoasteti adevarata valoare a tuturor celor care lucreaza pentru a crea acest paradis – si veti sprijini astfel potentialul obtinerii unuia la nivel global.
Nu plangeti dupa ce a fost, bucurati-va in schimb de ceea ce apare din nou.
Fiti blanzi cu voi insiva. 






Capitolul 15 –

Celestia 
Celestia este o veche locuitoare a Telosului si consilier al Inaltului Consiliu. De asemenea, ea este sora lui Adama. Ea lucreaza foarte mult cu copiii din Telos si actioneaza ca intermediar in interactiunile lor cu cei mai in varsta.

Bine ati venit acasa, dragii mei! V-ati intors toti. Este atat de minunat sa vad ca v-ati stans toti aici, incat imi dau lacrimile. Va percepem in intreaga stralucire a corpurilor voastre de lumina si in frumusetea voastra fizica din cea de-a treia dimensiune.

Mai sunt inca atat de multi dintre voi care se vor trezi curand si se vor reintoarce acasa la adevarul a cine sunt ei cu adevarat. Adunarile ce se desfasoara in energiile noastre vor deveni din ce in ce mai mari si din ce in ce mai numeroase, pana ce lumina tuturor va fi vizibila, chiar si in cele mai intunecate colturi ale taramurilor de la suprafata.

Am pastrat viu spatiul si energia de aici, din Muntele Shasta, un timp foarte indelungat. Foarte multi dintre voi au trait mai multe vieti in aceasta regiune – atat in Telos, cat si la suprafata – contribuind la mentinerea acestei energii. In timp ce va vorbesc, cei mai multi dintre voi, cei prezenti aici la adunarea din aceasta seara, au aspect ale Sinelui lor total, apartinand celor ce locuiesc in interiorul muntelui si in alte orase din interiorul Pamantului. In ceea ce ne priveste, ne bucuram peste masura sa va vedem in intruparea voastra fizica, deoarece sunteti cei care produc marea transformare atat de necesara planetei.

In continuare, as dori sa va fac cunostinta cu copiii din Telos si din alte orase lemuriene de pe Pamant. Ei au asteptat cu nerabdare momentul in care sa poata stabili o legatura mai constienta cu voi, deoarece au dorinta de a va invata mai multe despre joaca. De fapt, ei doresc sa va spuna cum sa va distrati din nou. O mare parte a calatoriei voastre din prezent implica redeschiderea inimii voastre si redescoperirea acelor lucruri care, pe cand erati copii, va aduceau bucurie. Acum este esential sa va folositi imaginatia si sa va inchipuiti, in totalitate, paradisul pe care doriti sa-l creati si in care sa traiti in lumea de la suprafata. Copiii sunt aici cu inimile deschise, pentru a va arata cum sa creati din nou lumea din jurul vostru, conform perspectivei imaginate de voi.

Copiii din Telos ar fi fericiti sa va fie ghizi pentru a va ajuta sa va luminati drumul.

Ii puteti contacta deja. Acesti copii s-au oferit voluntar pentru a deveni emisarii vostri in “tara distractiilor” si vor ramane cu voi, cat de mult veti dori. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa incepeti sa comunicati cu ei din inima. Ei pot veni la voi in timpul somnului si ii puteti recunoaste in jurul vostru, chiar acum. Dupa cum vor descoperi curand multi dintre voi care si-au dezvoltat vederea interioara, longevitatea copiilor telosieni este diferita fata de cea a copiilor de la suprafata. Copilul care vine sa se joace cu voi poate avea doua sute de ani dupa calendarul vostru. Nu fiti surprinsi dupa calendarul vostru. Nu fiti surprinsi daca imaginea partenerului de joaca ce apare, difera fata de ceea ce v-ati astepta.

Aveti incredere in imaginile pe care vi le aduce vederea interioara si in mesajele pe care le auziti de la copiii din Telos.

Ei sunt aici pentru a va face din nou cunostiinta cu acele parti din voi pe care e posibil sa le fi blocat si cu acea magie a imaginatiei, care va permite sa creati orice doriti si sa fiti convinsi ca este absolut real. Imaginatia constitue mecanismul prin care putem crea si ea nu este ceva “ireal”, asa cum multi de la suprafata o definesc. Voi descoperiti acum exact cat de reala poate fi imaginatia si in ce masura poate crea minuni sau provocari dureroase in viata voastra, in functie de gandurile si emotiile pe care le aveti.

In Telos, noi cream imaginandu-ne ceea ce dorim si apoi punem in miscare, in termeni energetici, potentialul de a materializa palpabil ceea ce ne-am inchipuit.

Imaginatia reprezinta cheia materializarii si facem asta prin contopirea inspiratiei masculine a Divinului, cu energiile femininului care alimenteaza si mentin apoi aceste inchipuiri, pana la materializarea lor. 

Pe masura ce constiinta fiintelor intrupate la suprafata Pamantului adopta din ce in ce mai mult Femininul Divin, aceste principii de materializare vor deveni din nou evidente. Pe masura ce sufletul ocrotitor al Pamantului va fi din nou recunoscut si i se va permite sa se refaca in natura si in societate, adevarata inspiratie a Divinului se va exprima in unime in vietile voastre cotidiene, prin dezvoltarea comunitatii.

In prezent, va treziti din nou la conceptele de comunicare reala, prin studierea comunitatii noastre, familia voastra din Telos, si prin refacerea legaturii cu noi. Ori de cate ori unul dintre voi vine sa lucreze, sa se distreze, sa studieze sau sa mediteze – in Muntele Shasta, sau in orice alta regiune de pe glob – dati nastere la spiritul de comunitate. Aceste comunitati pot parea evenimente temporare, dar nu sunt.

Energia generata de fiecare adunare intra in legatura cu energia altor grupari similare si se formeaza, energetic, o colectivitate mai mare, situata in afara timpului si a spatiului.

Contactele se stabilesc intre sufletele care participa, iar aceasta energie a comunitatii lumineaza apoi drumul pentru ca si altii sa se alature.

In Telos, paradigma conform careia actionam este una de cooperare deplina si de impartire a tuturor resurselor. Fiecare individ este luat in considerare si ne investim timpul si energia in acest sens. Acesta este un principiu foarte important, care va fi adoptat, intr-un final, si de societatile si guvernele de la suprafata. In acest fel veti putea incepe sa demonstrati si sa traiti acest model telosian de comunitate, sub forma unor adunari armonioase de energii.

In aceasta tara se dezvolta deja noi stiluri de viata la nivel de societate si multi dintre voi se trezesc in prezent la adevarata promisiune si la idealul de comunitate.

Mult mai multi dintre voi incep sa simta cum primele seminte de idei si modalitati de viata noi le incoltesc in constiinta. Acesta este unul dintre cei mai importanti pasi ce trebuie facuti pentru a ajuta la aducerea acestei vibratii la suprafata – si a intregii planete, la un nivel complet nou.

Vibratia dimensiunii a cincea care ne sustine pe noi in Telos este energia pentru o comunitate a inimii.

Am luat masuri pentru a crea lumea in care dorim sa traim si acum ne oferim sa va fim ghizi si sa va aratam drumul. Comunitatea inimii este un loc in care toti traiesc intr-o rezonanta armonica deplina.

Orice necesitate sau dorinta se comunica telepatic si este apoi satisfacuta de catre comunitate, ca intreg. Este o comunitate in care nu exista nici o lipsa sau suferinta, deoarece energia comuna a inimii, compasiunea si vibratia ocrotitoare sunt intotdeauna prezente.

Aceste sunt conceptele pe care dorim sa vi le impartasim. In oricare masura, voi traiti deja aceasta experienta in Muntele Shasta, unde foarte multe persoane sunt in comuniune cu cei din jurul lor, la atat de multe niveluri. Atunci cand apare o nevoie deosebita ce implica contributia multor oameni, multi dintre voi vin sa imparta greul.

Va cerem ca, in cadrul fiecarui aspect al sinelui si al inimii voastre, sa incepeti sa va dezvoltati intr-o mai mare masura constiinta, in ceea ce priveste conceptele unei comunitati reale si sa stiti ca sunteti inconjurati de fiinte care va iubesc. Poate ca nu le cunoasteti inca pe toate, in mod constient, dar incepeti sa le recunoasteti. Acum incepeti sa va conectati la acest nivel cu toate fiintele cu care intrati in contact – si astfel dati nastere comunitatii.

O parte din serviciul meu in Telos este de a lucra cu potentiale. Sa va spun cate ceva despre acestea. In urmatorii doi ani se vor infiinta comunitati in jurul Muntelui Shasta, unde oamenii se vor aduna in scopul de a crea un model care sa poata fi prezentat si altor comunitati de pe planeta. Vor fi exemple in ceea ce priveste modul in care oamenii isi pot trai vietile cu compasiune si in colaborare, in spiritul adevaratei fratii.

Au inceput deja sa aiba loc deschideri pe planeta, pentru a ne pregati iesirea din orasele din Pamantul Interior si a ne armoniza vietile cu ale voastre. In ultimele luni a inceput sa se deschida o poarta care cuprinde multe dintre statele din vestul Statelor Unite, inclusiv regiunea Muntelui Shasta. Prin aceasta poarta au inceput deja sa iasa fiintele din Pamantul Interior si sa creeze, prin vibratia lor, un culoar prin care vor veni si altii, intr-un final.

La ora actuala, in Muntele Shasta exista culoare care sunt degajate, reprezentand o legatura directa cu Telosul. Tot aici se mai afla porti stelare in primele etape de reactivare, precum si unele care sunt deja folosite. Pazitorii portilor care mentin eteric energia acestora incep sa-si indeplineasca functiile si vin in numar mare in dimensiunea voastra.

Aceasta lucrare s-a desfasurat intotdeauna la nivel multidimensional, dar s-a lasat un val peste cunoasterea voastra despre acest lucru. Curand, aceasta activitate spirituala va fi recunoscuta la nivel mondial si multi din jurul vostru care au ignorat-o vor iesi in fata si isi vor asuma roluri pe care nici nu vi le imaginati deocamdata.

Va spunem toate acestea, doar pentru a va incuraja pe masura ce va continuati calatoria; stim ca va dam speranta daca vorbim despre aceste minuni ce vor veni. Va cerem sa va traiti vietile in aceasta noua constienta si va experimentati evolutia avand aceasta speranta, cu inima deschisa, deoarece exista miracole potentiale peste tot in jurul vostru. Depinde doar de voi daca va deschideti in fata lor. Daca fiecare dintre voi ati vorbi unei persoane pe care nu o cunoasteti si v-ati deschide inima in fata ei, in acelasi fel in care o faceti cu noi, la suprafata Pamantului ar aparea foarte repede o noua comunitate.

Aceasta comunitate a inimii s-ar extinde cu fiecare nou contact la nivel de inima, stabilit dintre cetatenii de pe intreaga planeta. Cat de minunat ar putea fi!

Adevarata intimidate apare atunci cand doua suflete pot sa se hraneasca reciproc cu autenticitate, spontaneitate si exprimarea adevarului.

Nu va fie teama sa va deschideti in fata celuilalt, deoarece nu trebuie evitat nimic, in aceasta perioada de mare trezire si de transformare. Nu exista nimic care sa va stanjeneasca cu adevarat pe calea voastra de evolutie, in afara limitarilor. Nu ezitati sa deschideti usa spre profunzimile sufletului si sa cercetati plenitudinea experientelor si emotiilor voastre. Si nu ezitati, intr-un mod iubitor si plin de solicitudine, sa permiteti si altora sa faca acelasi lucru. Trebuie sa aiba loc o mare purificare, o mare degajare, inainte de a putea intra in acea vibratie superioara pe care v-o doriti si sa alcatuiti comunitati dupa placul inimii voastre.

Incepeti prin a forma comunitati de doi membri. Apropiati-va unul fata de celalalt, in moduri in care nu ati avut incredere sa o faceti pana acum. Dezvaluiti, unul celuilalt, incredibilele cai pe care le-a parcurs sufletul fiecaruia dintre voi. Doar atunci cand ne vom putea deschide reciproc in acest fel, vom putea sa cream legaturi de inima si suflet, din ce in ce mai stranse, in cadrul comunitatii.

Chemati-ne oricand doriti. Va vom asculta fara a emite judecati, sau a pune conditii. Stabiliti cu inima complet deschisa intentia de a impartasi cu noi aceasta vibratie in care traim, astfel sa puteti incepe sa o traiti zilnic. Cu cat recunoasteti si integrati mai mult aceasta vibratie in activitatile voastre de zi cu zi, cu atat mai repede va creste ea la suprafata. Noi suntem intotdeauna acolo pentru voi. Va rugam sa ne chemati sa va fim alaturi; nu putem sa va incurajam suficient de mult in aceasta privinta. Si cel mai important lucru dintre toate: bucurati-va de noua energie, de noile vibratii care va transforma sufletul si planeta, zi dupa zi. Bucuria va accelera acest proces, odata cu magicul care este de-abia acum redescoperit.

Chemati-i pe copiii din Telos pentru a se juca cu voi.

Chemati-i sa vi se alature si sa impartaseasca cu voi simtul lor innascut de a regasi bucurie si placere in simplul act de a exista. Cand va aflati in situatiile cele mai dificile si lupta pare greu de suportat, atunci aveti cel mai mult nevoie de ei. Veselia si pofta de joaca, perceptia creatoare si imaginatie despre lumea din jurul lor si despre lumea voastra, va va deschide din nou inimile pentru a-l regasi pe copilul magic care salasluieste in interiorul vostru. Radeti, chicotiti si glumiti cu ei. Priviti prin ochii lor si eliberati-va de ramasita de disperare din proprii vostri ochi; ei va vor inveseli, atunci cand nimic altceva nu pare sa functioneze. Vor aduce grupuri de copii si vor face petreceri in casa voastra.

Copiilor le place sa va viziteze si pentru a intelege mai bine ce simtiti voi la suprafata, pe masura ce inaintati pe drumul vostru din realitatea tridimensionala. Asta face parte din educatia lor – foarte necesara, de altfel – si ei s-au oferit cu placere sa se intalneasca cu voi.
Va iubim mai mult decat putem exprima.
Va spun inca o data: bine venit Acasa, prieteni iubiti.

Iubirea pentru Mama noastra Pamant,
si disponibilitatea cu care
Ea se ofera sa ne preia durerea,
ne daruiesc noua puterea
sa ne continuam calatoria,
in fiecare zi.
Angelina 





Capitolul 16 –


Hyram, membru al comunitatii stiintifice din Telos

Salutari, dragii mei, va vorbeste Hyram.
Toti cei care cititi aceste cuvinte aveti o legatura cu Telosul. Toti ati trait mai multe vieti in Lemuria si acum va aflati printre fratii si surorile care au fost cu voi.

Va cerem sa va intalniti cu totii, ori de cate ori este posibil. Si sa accesati acele amintiri. Va invitam sa cereti si sa adunati informatii, pentru a redestepta amintiri din trecutul vostru stravechi. De asemenea, va cerem sa va trimiteti energiile in cautarea legaturilor, trecute sau actuale, cu ceilalti – precum si cu noi. Dezvoltati-va cunoasterea interioara si vorbiti-ne cu mintea voastra superioara; apoi, ascultati raspunsul venit din cele mai profunde unghere ale inimii voastre.

De fiecare data cand va deschideti sufletul si aveti incredere in propria senzatie despre cine erati atunci si cine sunteti acum, va deschideti spre din ce in ce mai multe niveluri ale propriului vostru Sine multidimensional. 

Pe masura ce aceasta incredere devine mai mare, putem sa comunicam cu voi la niveluri din ce in ce mai profunde si mai diferite. 

Pot fi cercetate si impartasite cu voi mai multe straturi de memorie si de intelegere. Va treziti cu totii, din nou, la adevaratul vostru Sine si la identitatea Divina – si, pe masura ce va desteptati, veti descoperi ca mai sunt atat de multe alte lucruri de cuprins.


Sunteti cu totii emisari

Sunteri emisari ai Lemuriei si ai unei vibratii care creeaza deschideri pe aceasta planeta, in moduri despre care nu am stiut niciodata ca ar fi posibile. Voi sunteti emisari ai totalitatii aspectelor voastre prin care ati evoluat, in eoni de intrupari, pe aceasta planeta. Si, dragii mei, este momentul ca, in aceasta viata, in aceste corpuri, sa incorporati din nou in unime toate aceste aspecte ale voastre. Cu cat va veti deschide mai mult fata de ele si le veti ingloba mai mult in fiinta voastra, cu atat veti accesa mai rapid experienta si intelepciunea castigate in fiecare intrupare a evolutiei sufletului vostru. De fiecare data cand purificati si transformati energiile blocate, care va impiedica sa va deschideti in fata plenitudinii voastre, veti simti si mai mult bucuria sufletului si intelegerea paradisului la care aceasta planeta se poate reintoarce.

Atunci cand calatoriti, impartasiti aceasta vibratie cu toti cei pe care-i intalniti. Atunci cand mergeti pe strada, oamenii care va zambesc sunt si ei frati si surori; ii cunoasteti.

In vietile pe care le-am petrecut impreuna pe aceasta planeta, exista o unime pe care toti incepem sa o intelegem si sa o acceptam din nou.

Muntele Shasta este o inima uriasa, care transmite iubire tuturor fiintelor si lucrurilor de pe planeta.

Aceasta inima este, efectiv, o intrupare fizica a energiilor Sursa. Muntele nostru Sacru reprezinta inima Mamei Pamant si iubirea pe care o simte ea pentru noi toti. Oriunde ati fi, va puteti conecta la Ea si puteti percepe aceasta dragoste – lasati-o sa curga prin voi, catre ceilalti. Atunci cand va aflati in apropierea muntelui, simtiti cum sunteti activati de catre energiile ei – si veti purta aceasta legatura cu voi, in toate intruparile. Toti aceia dintre voi care veniti la Muntele Shasta, v-ati reintors aici deoarece ati simtit aceasta legatura din alte vieti anterioare. Aceasta legatura a stat la baza intentiei de a crea Telosul in cadrul energiilor ei, la momentul scufundarii Lemuriei. Va incurajam sa petreceti un timp aici si apoi sa purtati aceste energii pe parcursul intregii planete.

Eu sunt Hyram, om de stiinta in Telos. In prezent, lucrez ca membru al unei echipe de oameni de stiinta, implicati intr-un program de trei-cinci ani, ce masoara energiile din jurul Muntelui Shasta si care vor face posibila reunirea noastra, a celor din interiorul muntelui, cu voi, cei din exterior, intr-o comuniune de vibratii.

Fac parte din echipa care monitorizeaza aceste vibratii incepand din anul 2001, si ne vom continua activitatea pe zone din ce in ce mai largi, ce se indeparteaza de munte. In prezent, cercul se extinde in exterior pe o circumferinta de aproximativ zece kilometri, cu un cerc secundar ce masoara circa treizeci de kilometri. Noi masuram vibratia voastra ca indivizi si a planetei, ca intreg. De asemenea, evaluam intentia voastra si a tuturor fiintelor de a recunoaste si a ne indrepta din nou spre vibratia Lemuriei. Monitorizam vibratia cu un pic de infiorare, deoarece suntem exact la fel de nerabdatori ca si voi – daca nu si mai mult – sa se ajunga la vibratia in care putem fi din nou impreuna.

Intelegerea pe care o avem despre energiile voastre este putin diferita de felul in care cunoasteti voi energiile noastre. Principalul scop al perceptiei noastre este de a va intelege. Va putem vedea campurile energetice, la fel de bine cum va vedem corpurile fizice. Noi va vedem atat corpurile de lumina, cat si aspectele multidimensionale si “viitoare”. Suntem capabili de a vedea mult mai multe parti din voi, decat reusiti voi deocamdata. Cei din Telos care urmaresc evolutia acestui program de masuratori si care sunt atat de implicati in a anticipa eventualul rezultat al acestei operatiuni de monitorizare, doresc sa va spuna cat este de importanta intentia voastra si recunoasterea tuturor zonelor temporale pentru acest potential. Munca desfasurata pentru a recunoaste si purifica trauma straveche din aceste zone a fost deosebit de importanta, nu numai in crearea unei deschideri pentru Muntele Shasta si planeta, dar si pentru Sinele vostru Superior. Aceasta deschidere va va permite sa integrati toate aceste aspecte si sa le recunoasteti asa cum facem si noi. Veti recunoaste chiar si aspectele “viitoare” ale sinelui vostru – care, de fapt, se afla aici si actioneaza.

Toate lucrurile referitoare la viitor, despre care vorbim acum, s-au petrecut deja, iar aceste aspecte ale sinelui vostru si-au jucat deja rolul. Acum scopul este de a contopi, din punct de vedere vibrational, toate aceste zone temporale si sa traim experienta bucuriei reuniunii care a fost deja creata si exista deja in jurul nostru.

Puteti fi chemati la evenimente si intalniri intre oameni interesanti de Lemuria si de alte subiecte metafizice. Pe masura ce fiecare grup, mic sau mare, se intruneste pe planeta – indiferent daca sunt grupuri care au fost oficial impreuna in Lemuria, sau de pe vremea Atlantidei, membrii acestora recunosc si retraiesc vibratia in care s-au scaldat, chiar si numai pentru o clipa, in acel timp si spatiu. Ei castiga o mare intelegere in urma acestei recunoasteri. Curand, aceste grupuri vor incepe sa se intalneasca si sa se armonizeze la un nivel de intelegere si mai mare.

Noua intelepciune fata de care se va deschide fiecare grup, va crea o armonie de scopuri si o cooperare intre toate partile si acesta este tipul de energie a iubirii care va da nastere noii Lemurii, noului Pamant.
In trecut au existat perioade caracterizate de lipsa de cooperare si toti am invatat atunci lectiile dureroase.

Noi, ca si voi, am trait toate permutarile posibile ale experientei umane, in ceea ce priveste dualitatea, separarea si lipsa de armonie. Acum este momentul sa ne reamintim, sa retraim vibratia armoniei si sa castigam o noua intelegere referitoare la potentialele de energie creatoare pura, pe care aceasta forma sintetizata de intentie le poate aduce.

Este timpul ca toate fiintele de pe aceasta planeta, din toate dimensiunile, sa se reinventeze prin intermediul energiilor iubirii neconditionate si ale armoniei si sa cerceteze cat de mult se poate extinde aceasta vibratie pe planeta noastra. Totusi, procesul organic de detoxifiere care se va desfasura in corpul vostru fizic si in cel emotional este inerent acestei reveniri la armonie, pe masura ce sunt stabilite noile niveluri de iubire. Odata ce fiecare dintre voi reintegrati esenta voastra Divina si va refaceti legatura cu Sursa Divina, veti simti transformari deosebite in structura voastra mentala, fizica si emotionala. Acest lucru se va intampla deoarece voi transformati mare parte din energia veche la nivel celular. Vom face tot posibilul pentru a va sustine pe durata acestui proces. Cetatenii din Telos vor sa va spuna ca drumul pe care-l parcurgeti acum oglindeste foarte mult calatoria pe care au facut-o ei insisi dupa scunfudarea Lemuriei, atunci cand au creat lumea lor noua, in interiorul Pamantului. 

Cataclismul trait ne-a transformat mult - in acelasi fel cum vi se cere si voua sa va transformati astazi. Copiii din Telos isi doresc extrem de mult – chiar mai mult decat adultii – sa se aventureze in exteriorul muntelui si sa invete despre fratii si surorile lor, precum si sa traiasca in lumea despre care au auzit atat de multe. In aceasta perioada trebuie sa existe o contopire a energiilor, iar cand deschiderea va fi posibila, noi vom calatori in dimensiunea voastra, in forma fizica - dar ea nu va fi exact la fel ca infatisarea voastra fizica actuala. Va avea o vibratie diferita. Asa cum noi ne apropriem vibratia de a voastra, tot la fel trebuie sa va deplasati si voi vibratia spre a noastra, pentru ca acest lucru sa se intample.

Curand ne vom contopi toti vibratiile intr-o noua dimensiune. Toate energiile si intentiile – de dincolo si din interiorul planetei – se concentreaza pe acest eveniment.

Va cerem ca acum sa stabiliti aceeasi intentie, pentru ca acest lucru sa aiba loc. De fiecare data cand recunoasteti sau va reamintiti cine ati fost voi, cine am fost noi si ca vom fi impreuna, semnalati-va intentia.

Ori de cate ori va deschideti inima in fata muntelui, a fortelor elementare si a imaginilor pe care le cream pentru voi pe cer. A navelor care va viziteaza si va trimit iubire si energie, prin intermediul norilor lenticulari, faceti-va cunoscuta intentia.

Formulati scopurile noastre comune – si aveti, pur si simplu, incredere!

Perioada masuratorilor va culmina initial in jurul anului 2005 si atunci vor fi facute planurile pentru a incepe deschiderea dimensiunilor – pentru ca unii dintre noi sa iasa la suprafata si unii dintre voi sa vina in interiorul Pamantului. In anii vostri calendaristici 2005-2006 se vor deschide mult mai multe porti si vor incepe primele vizite ale celor care pot calatori cel mai usor intre dimensiuni. Ei vor pregati canalele de energie pentru cei care-i vor urma mai tarziu. Multi dintre voi sunt implicati energetic in aceste activitati legate de portaluri. Multi dintre voi poseda aspecte multidimensionale care locuiesc in prezent in Telos sau in alte orase lemuriene, avand roluri dinamice in cadrul acestor activitati. Deschideti-va in fata acestor energii; incepeti sa le incorporati in aspectul fiintei voastre care este intrupat in lumea de suprafata. Respectati mesajele pe care le primiti si transmiteti-le si altora, deoarece si acest lucru va crea o energie a sperantei si a increderii in ce va urma. 

Transformarea planetara se accelereaza chiar acum, intr-o foarte mare masura, iar la sfarsitul unei perioade de trei ani, caile de acces spre unele dintre orasele din Pamantul Interior se vor inmulti. Chemati-ne. Puneti intrebari. Suntem aici pentru a va indruma.





  • Telosienii sunt multidimensionali, ca si orasul Telos. In momentul ultimei eruptii vulcanice din secolul al XVIII-lea, telosienii au mutat intregul oras din interiorul Muntelui Shasta intr-o alta dimensiune?

In prezent, orasul aflat in interiorul Muntelui Shasta nu este acelasi cu cel care era in interiorul muntelui, inainte de ultima eruptie vulcanica. La acea vreme a existat o modificare dimensionala. Energiile eruptiei au modificat multe porti si alte puncte energetice din jurul muntelui, care erau folosite pentru comunicare si transport. Energiile eterice nu au fost afectate, dar modificarea fizica a Pamantului – in ceea ce priveste nevoile si meridianele lui energetice – a facut necesar ca telosienii sa reconstruiasca si sa redirectioneze diferite canale si porti energetice, aflate in interiorul si in jurul muntelui.

Centrul orasului Telos este amplasat foarte adanc in interiorul muntelui si este protejat de un scut dimensional, astfel incat eruptia nu i-a produs deteriorari. Unele dintre structurile energetice din jurul muntelui, care permiteau accesul in interior, au suferit avarii foarte grave. Cateva porti au fost inchise si au fost create unele noi, in alte zone.

Unele porti au necesitat reparatii energetice si mai exista inca in locurile in care se aflau initial. Nu credem ca se va mai intampla un astfel de eveniment in viitor. Noi intelegem energiile pamantului si necesitatea acelei eliberari vulcanice care a avut loc. Am stiut, in prealabil, de eruptie si am putut sa facem planurile inainte de declansare.

  • Ce putem face pentru a ajuta la crearea deschiderilor, in asa fel incat telosienii sa poata iesi la suprafata, iar noi sa avem acces in interior?

In primul rand, totul depinde de intentie. Trebuie sa stiti ca toate acestea se vor intampla, si ar fi minunat sa va fixati in aceste energii atat de total, incat sa le traiti in fiecare zi si sa aduceti vibratia lor in viata celor de langa voi. Se vor manifesta schimbari din ce in ce mai ample pe Pamant, care ar putea sa va faca sa va simtiti aruncati din vibratia pe care incercati sa o mentineti, sau chiar sa doriti sa iesiti din aceste energii, pentru a reactiona in alte moduri. Curand veti asista si veti trai efectele unei ample purificari a corpului emotional – atat al Mamei Pamant, cat si al civilizatiilor care traiesc la suprafata ei. Va veti confrunta cu noi niveluri de manie si violenta la suprafata. Acceptati ca acestea fac parte din criza de vindecare prin care treceti. Multe trebuie curatate si detoxifiate, pentru a permite intrarea noii vibratii.

Mentineti energiile care se bazeaza pe cunoasterea si iubirea inimii voastre. Angajati-va in fata noilor energii ale luminii ce va inunda planeta in prezent, cu toate aspectele fiintei voastre. Incercati sa intelegeti ca, in timp ce corpul vostru fizic si cel emotional resimt stari de trauma, tristete sau de neputinta, totalitatea voastra traieste inca vibratia iubirii si a compasiunii.

Fiti constienti in inima voastra ca oricand va puteti conecta, din nou, la acea vibratie a iubirii si a compasiunii.
Cereti ajutor de la ghizii si ingerii vostri, de la familia voastra de aici, din Telos si de la fratii vostri din stele, care sunt si ei aici pentru a va ajuta.

Lasati-ne pe noi toti, cei care suntem aici, sa va sustinem, sa va tinem in brate cu iubire si permiteti ca toate sentimentele voastre sa se elibereze, fara conditii sau judecati. Acceptati-va energiile, dati-le voie sa se deplaseze din nou si sa circule cu Gratie Divina.

Cereti in fiecare zi, in mod regulat, eliberarea tuturor energiilor blocate care va impiedica sa va dati seama de totalitatea fiintei voastre, in acest moment, pe aceasta planeta.

Calatoria voastra aici sub forma fizica, la un moment in care planeta trece de la o existenta in dimensiunea a treia la una in dimensiunea a cincea, impune sa traiti in totalitate ca fiinta fizica si emotionala ce sunteti.

Scopul este de a invata sa traiti, constient si permanent, la un nivel superior de vibratie, ca si cand viata voastra ar fi o meditatie continua. Formulati-va intentia de a recunoaste si de a ramane in permanenta constienti de totalitatea a ceea ce sunteti cu adevarat si de vibratia in care alegeti sa traiti.

Daca puteti incepe, pur si simplu, sa auziti si/sau sa vedeti prin noi, prin oglinda pe care v-o oferim, totalitatea care sunteti, veti avea intotdeauna un loc in care sa mergeti, atunci cand va simtiti deziluzionati, deconectati sau nesiguri.
Folositi-ne ca pe o oglindire a voastra, pana in momentul in care va veti vedea in mod clar si cu incredere.

Trebuie sa stiti ca noi va putem ajuta in calatoria voastra; ca putem mentine vibratia pentru voi si sa v-o inapoiem ori de cate ori ne chemati, exprimandu-va intentia.

Adama, Ahnahmar si multi altii tin cursuri, in fiecare noapte, in Telos. Inainte de culcare, puteti cere sa veniti aici pentru a primi invataturi si vindecari si pentru a va conecta la propriile voastre amintiri. De asemenea, stabiliti-va intentia de a va reaminti – atunci cand reveniti la constiinta normala – tot ceea ce ati trait, astfel incat, atunci cand sunteti treji, sa va amintiti ceea ce vi s-a revelat in Telos.

Cel mai important este sa va dati voie sa re-experimentati, sa va reamintiti si sa invatati, fara a emite judecati si fara o analiza critica.

Atunci cand faceti aceste deplasari in Telos, intrati intr-o vibratie superioara, una de incredere si de armonie. Informatiile pe care le doriti pot fi impartasite doar prin intermediul acestui camp energetic.

Trebuie deschis un canal ce porneste din inimile noastre spre ale voastre – iar acest lucru poate fi facut doar intr-o vibratie de incredere si de iubire neconditionata. Noi trebuie sa ne acordam vibratia la a voastra si vom face asta doar dintr-o pozitie de iubire si de deschidere.

Nu puteti judeca dinainte si nici nu va puteti astepta la ceva anume, in ceea ce priveste ce se intampla la aceste intalniri. Pur si simplu, trebuie sa va deschideti ca un canal prin care sa primiti Gratia Divina si tot ce avem sa va oferim.

Puteti vorbi cu oricare dintre noi, oricand. Intrebati si ascultati. Raspunsul poate veni pe un ton muzical, a unei melodii, a unei voci – sau, pur si simplu, il stiti. Nu lasati mintea sa analizeze raspunsul. Pur si simplu, recunoasteti-l si lasati aceasta cunoastere sa se amplifice.

Indentificati din ce in ce mai mult semnele, pana cand conversatiile cu noi devin la fel de obisnuite precum cele pe care le purtati cu fratii si surorile voastre din planul fizic. Acceptati sa faceti asta, acum.

  • Poti sa ne povestesti despre cateva dintre instrumentele si metodele de vindecare din Telos, pe care ni le veti impartasi in viitor?

In regiunea Muntelui Shasta vor exista temple de reintinerire si de vindecare, ce vor fi reactivate si reconsacrate acestor scopuri, iar energiile vor curge din nou spre ele, atat de la Pamant, cat si de la fortele elementare. 

Vor aparea noi tehnici de vindecare si de reintinerire, constituite din doua elemente. Primul va consta din initierea unor ritualuri de intentie, pentru a angaja in totalitate energia persoanei in procesul de vindecare.

Al doilea element va include instrumentele ce vor utiliza lumina si sunetul. Aceste instrumente vor fi de natura cristalina, deoarece forma umana revine acum la adevarata ei matrice cristalina. Unele dintre acestea vor avea forma de casca, sau camera in care corpul sa intre complet, cum sunt sarcofagele de care va veti aminti din vremurile stravechi ale egiptului – si vor fi realizate dintr-un material cristalin intens prismatic.

Sunetul este conducator al energiilor de vindecare si reinnoire. Lumina reprezinta toate frecventele diferite cu care putem rezona. Sunetul penetreaza straturile dimensionale si poarta cu el lumina sau frecventa necesara vindecarii prin diferitele corpuri – fizic, emotional, eteric si mental.

Cristalul are capacitatea foarte exacta de a transmite atat sunetul, cat si lumina. Vindecatorul – si uneori omul vindecat – va lucra cu acorduri multidimensionale, printr-o combinatie de voce, instrumente muzicale – cum ar fi fluierele sau cupele de cristal – si energii angelice si elementare. Toate aceste tonuri muzicale vor fi transferate apoi printr-un “amplificator al sunetului cristalului”, care acordeaza tonurile multiple intr-un sunet pe mai multe niveluri, ce acceseaza simultan intregul spectru al semnalelor, sub forma unui “sunet constient”.

Acesta va antrena apoi spatial din jurul sau, pentru a actiona ca un canal de patrundere a frecventelor luminoase vindecatoare, care se vor arata prin intermediul culorilor aflate dincolo de spectrul acoperit de ochiul uman, in prezent. Astfel, vindecarea va avea loc in toate corpurile, in mod simultan.

Vor exista instrumente de dimensiuni mai mici si vor fi purtate pe corp, iar unele vor fi putin mai mari. Cateva vor fi folosite in meditatia zilnica, sau vor fi, pur si simplu, amplasate in diferite locuri din casa. Multi dintre voi utilizeaza deja aceste tipuri de instrumente. Aceste noi dispozitive vor fi mai precise decat cele pe care le aveti. Unele vor fi create pentru o persoana, in momentul intruparii – si vor ramane la aceasta, pana la sfarsitul vietii sale. Altele vor fi folosite de membrii unei familii, pentru a mentine armonia unui grup familial. 

Cunoasterea cristalelor, relatia cu ele si cu intregul spectru de sunete si de frecvente ale luminii, toate vor fi predate copiilor inca din clasele primare.

Marea majoritate a cladirilor, locuintelor si a templelor vor fi construite din material cristalin pur, care a fost programat prin tonuri muzicale sacre sa mentina o vibratie constanta de vindecare si de armonizare, in structura insasi.

  • Ce pot sa face eu, ca individ, pentru a-mi creste vibratia?

Toti aceia dintre voi care doresc, pot avea un ghid desemnat in Telos. Pur si simplu, cereti si faceti prin inima. Cereti sa va intalniti ghidul, si comunicati cu el, sau cu ea, in mod regulat. Folositi ghidul ca pe un diapazon, pentru a va acorda la vibratia cu care incercati sa va armonizati.

De asemenea, fiecare dintre voi are responsabilitati specifice in ceea ce priveste propria purificare. Toti ati venit aici pentru a elimina energiile care va impiedica sa atingeti o vibratie si un grad de bucurie in viata si care sunt noi pentru voi. 

De fiecare data cand purificati vechea energie, sau vindecati un tipar emotional vechi, creati deschideri pentru patrunderea unor energii noi si amplificate. In plus, purificarea asigura o eliberare pentru toti cei de pe planeta.Fiecare dintre voi detine o parte diferita din constiinta de grup pe care v-ati oferit sa o purificati pentru omenire si pentru planeta. Aceasta este o sarcina importanta si a sosit momentul sa o constientizati si, de asemenea, sa recunoasteti increderea pe care o avem in voi pentru indeplinirea acestei misiuni. Nu sunteti in Telos in acest moment – si exista un motiv temeinic pentru acest lucru.

Toti v-ati oferit sa fiti aici, in intrupare fizica, pentru a ajuta la vindecarea planetei si la eliberarea omenirii de constiinta suferintei si a separarii. 
Aici trebuie sa actionati, iar vibratia pe care ati acceptat sa o aduceti pe aceasta planeta, trebuie traita in Telos.

Cei care vor veni dupa voi, vor astepta ca voi sa le eliberati drumul. De fiecare data va eliberati de suferinta profunda si de trauma din corpul vostru emotional, traita cu eoni in urma, le eliminati si din corpul emotional al Mamei Pamant. Noi toti, cei din diferite dimensiuni, suntem aici sa va sustinem in calatoria voastra, deoarece onoram timpul si energia pe care le presupune aceasta calatorie.


Este o mare placere pentru noi sa va scaldam in iubire, in timp ce desfasurati aceasta activitate importanta.
In trecutul indepartat, exista o mai mare intelegere in ceea ce priveste modul in care traim in cadrul acestui univers.

Voi stiati cum sa va conectati si sa folositi, in interiorul sferei, fluxul de la Sursa Divina. Intelegeati retelele de energie in cadrul carora functionam si matricele corpului insusi si ale tuturor corpurilor. Aceasta cunoastere este acum revendicata – si, cu cat va deschideti mai mult in fata intelegerii, a trairii acestei cunoasteri din nou si introducerii ei in existenta voastra actuala din planul fizic, cu atat mai mult va revendicati Divinitatea adevarata, in aceasta perioada si in acest corp.


Aceasta perioada este, intr-adevar, una de mare trezire si o sarbatorim impreuna cu voi.
Va iubim cu toata fiinta noastra. Va trimitem dragostea noastra prin armonie, cooperare, raze de culoare, sunet si cantece. Va multumim pentru consideratia voastra plina de iubire.








Capitolul 17 –

Maestrul St. Germain


Salutari, dragii mei prieteni!
Eu sunt St. Germain, paznicul Flacarii Violete si cel care va sustine victoria. Aceasta flacara foarte pretioasa a frecventei violete a initiat si declansat, in urma cu mult timp, inaltarea energiilor pentru aceasta planeta.

Ma aflu aici, acum, impreuna cu Adama, Consiliul Lemurian al Telosului si o mare adunare compusa din familia voastra lemuriana si alte fiinte din Regatul Luminii. Este momentul, dragii mei, ca rudele voastre lemuriene din Telos sa fie onorate pentru activitatea minunata pe care au desfasurat-o, de foarte mult timp, in beneficiul acestei planete.

Ei sunt aceia care, in ultimii douasprezece mii de ani, impreuna cu altii, au mentinut cu perseverenta esenta Flacarii Violete pentru planeta, in timp ce populatiile de la suprafata erau preocupate sa se razboiasca.

Daca nu ar fi fost minunata si devotata familie lemuriana din interiorul Muntelui Shasta si din celelalte orase ale Retelei Agarta, care sa alimenteze flacara inaltarii in numele populatiilor de la suprafata, potentialele pe care le manifestati acum nu ar fi existat. Legea echilibrului dintre a primi si a da presupune ca o anumita radiatie de energie luminoasa sa fie generata si reflectata inapoi Creatorului de catre planeta receptoare si de locuitorii ei, drept recunostinta pentru imensa cantitate de energie a Iubirii si a Luminii trimise de la Sursa. Aceasta este o lege cosmica. Timp de mai multe mii de ani, populatiile de la suprafata Pamantului au reflectat foarte putina lumina inapoi catre Tata/Mama Dumnezeu, in schimbul intregii Iubiri si Lumini pe care o primeau, pentru mentinerea continuitatii tridimensionale a planetei lor si a evolutiei lor pe Pamant. 

Flacara Inaltarii si Flacara Violeta, dragii mei, pot avea frecvente diferite - dar amandoua duc la inaltare, echilibrandu-se reciproc intr-un mod foarte eficient. Ambele se afla in legatura si sunt Flacari ale Libertatii, fiecare in frecventa proprie. Orice energie exprimata cu mai putina iubire decat dragostea Divina poate fi transmutata de Flacara Violeta.

La un anumit moment, tuturor oamenilor care au ales inaltarea ca urmatoarea etapa, li se va oferi prilejul de a aparea in fata Prezentei lor Divine si a Serviciului Divin al lui Christos, condus de maestrii Maitreya si Sananda. Initierile necesare va vor fi apoi prezentate, in viata de zi cu zi, pentru a va pregati pentru acel eveniment sacru. In momentul inaltarii, intreaga voastra constiinta si curent vital vor fi, efectiv, patrunse de focurile acestei Flacari de Inaltare, iar orice energie care mai vibreaza inca la o alta frecventa decat cea a iubirii pure, va fi arsa complet de aceasta flacara. Apoi, va ramane doar lumina pura. Iata modul in care, dragi prieteni, veti adopta eternul vostru drept din nastere – acela de a trai viata ca fiinte pure de iubire si de lumina, bucurandu-va de pacea eterna, de fericire, nemurire si de libertate absoluta. Daca ati integrat niveluri corespunzatoare de Iubire si Lumina in corpul cauzal si in toate corpurile voastre subtile, fiecare veti fi total transformati de acest proces, devenind maestru inaltat. Cei care nu au atins inca acest nivel de evolutie vor avea prilejul unor intrupari aditionale, in cadrul carora sa paseasca pe calea iubirii si sa atinga nivelul de inaltare pe care il doresc.

Ce se va intampla cu un suflet care nu a acumulat suficienta iubire si lumina in corpul lui cauzal, pentru a duce la bun sfarsit procesul Flacarii de Inaltare?

Ei bine, prieteni, daca un suflet nu este pregatit sa intre intr-un astfel de proces, rezultatul final ar putea insemna dizolvarea sufletului. Prin natura sa, Flacara Inaltarii arde tot ceea ce este anti-lumina si anti-iubire. Tot ceea ce se gaseste in suflet trebuie sa fie acceptat si sa i se permita sa respire in vibratia intelegerii.

Toate trebuie acceptate, recunoscute si permise, inainte de a face ultimul pas.

Astfel, daca i s-ar permite sa treaca prin acest proces, inainte de a fi acceptat toate initierile caii iubirii neconditionate si ale luminii, din acel suflet nu va mai ramane nimic.

Posibilitatea realizarii inaltarii nu a fost niciodata mai usor accesibila omenirii, decat in aceasta perioada. Datorita faptului ca lemurienii au stat “de veghe” in numele vostru, un timp atat de indelungat, ei v-au netezit si v-au usurat drumul, pentru ca sa-l parcurgeti cu totii.

Prietenii nostri lemurieni, aceste suflete minunate, au fost cei care, timp de mii de ani, au inapoiat zilnic acea Lumina lui Dumnezeu, in numele omenirii. 

Acesta este motivul pentru care resedinta Flacarii Inaltarii - lacasul inaltarii pentru planeta - este acum in Telos. Marea piramida din Giza a pastrat Flacara Inaltarii pentru un timp indelungat, pe Pamant. Desi Giza mai reprezinta inca un centru de inaltare important din Egipt, telosienii sunt, in principal, cei care se ocupa acum de acest proiect herculean si care au preluat acest invelis de protectie al planetei. Ei lucreaza in stransa colaborare cu Serapis Bey, Cohan al Flacarii Inaltarii, iar activitatea lor comuna devine o co-creatie pusa in slujba omenirii.

Dar, pana in aceasta zi, lemurienii au fost suficient de numerosi pentru a mentine vie si stralucitoare Flacara Inaltarii, in numele omenirii.

Cu mii de ani in urma, multi dintre noi nu erau inca inaltati, dar lemurienii au preluat aceasta sarcina, ca deschizatori de drumuri pentru noi toti. In regatul Luminii, ne plecam in fata lor, ca in fata fratilor si surorilor noastre mai mari – si ii respectam profund pentru iubirea, curajul si minunatul serviciu adus acestei planete.

In numele diferitelor fratii din Regatul Luminii, doresc sa-I omagiez pe Adama si latura sa complementara Divina, Galatia din Telos, care s-a intrupat la suprafata in acelasi timp ca si Aurelia, pentru lunga lor activitate desfasurata in beneficiul omenirii si al acestei planete. Ei sunt “Tatal si Mama omenirii”, personajele voastre biblice, cunoscute ca Adam si Eva. Povestea lui Adam si a Evei, pe care o stiti cei mai multi dintre voi, oglindeste foarte putin – daca nu chiar deloc – din adevarul minunatei istorisiri a primului capitol din indelungata istorie lemuriana. Poate ca acesta va constitui subiectul unei lucrari ulterioare, deoarece povestea lui Adam si a Evei va aduce, cu certitudine, un aspect cu totul diferit decat ceea ce ati fost invatati de catre istoricii si carturarii acestei planete.

“Adama si Galatia - Aurelia, va iubim atat de mult – si, in numele tuturor fiintelor din Regatul Luminii, ne exprimam profunda noastra recunostinta pentru milioanele de ani petrecuti in slujba omenirii, atat la suprafata acestei planete, cat si in interiorul ei.”

Pentru cei mai multi dintre cei de la suprafata, Lemuria, leaganul civilizatiilor superioare de pe aceasta planeta, a fost patria mama a propriei voastre evolutii. Timp de sute de mii de ani, ati evoluat acolo intr-o stare paradisiaca si de beatitudine, pana cand, la nivel colectiv, ati hotarat sa traiti experienta separarii si dualitatii.

Acum, constiinta Lemuriei, in toata splendoara si Gloria sa, isi deschide Inima din nou catre voi, pentru a va “readuce” Acasa, la locul si iubirea inimilor voastre. Energiile Lemuriei si ale poporului sau, fosta familie din care ati facut parte, se imprima in chiar structura celulara a ADN-ului vostru, in memoria voastra celulara. Lemuria, asa cum exista astazi, este mostenirea pe care ati cautat-o, viata dupa viata.

Eu, St. Germain, va spun tuturor: “Incercati sa atingeti vibratia Lemuriei si gasiti paradisul pierdut din voi insiva. Toate cheile necesare reintoarcerii au ramas, in permanenta, in inima voastra; nu v-au fost luate niciodata. Reactivati aceste comori din interiorul Sinelui si va veti descoperi familia lemuriana, care va asteapta reintoarcerea si este pregatita pentru a va intalni la jumatatea drumului”.

Eu, St. Germain, sunt intotdeauna alaturi de voi si va iubesc nespus de mult. Va sustin Victoria, pana la incheierea procesului vostru de inaltarea.

Desi principalul meu punct de interes se afla in alta parte, petrec mult timp in Shasta, in Telos si in ceea ce voi numiti Noua Lemurie, pentru a sprijini in totalitate misiunea lemuriana de inaltare si revenirea acestei planete si a omenirii la “Binecuvantarea Divina”.


Desi am trait mai multe intrupari in roluri de conducator in Atlantida, eu sunt si Lemurian!
Alaturati-va mie acolo, in iubire si in armonie!







De Aurelia Louise Jones:

In acest moment, din ce in ce mai multe persoane sustin ca primesc mesaje de la Adama. Tot felul de mesaje in numele lui Adama circula pe Internet. In unele cazuri, stiu ca sunt autentice, in altele, nu.

Nu sunt raspunzatoare de nici o informatie publicata de alte persoane in numele lui Adama si Ahnahmar; informatiile pot sau nu sa fie autentice.

De cand au fost publicate cartile din Telos, in limba franceza, exista surprinzator de multe persoane care sustin, dintr-o data ca au devenit un nou canal de transmisie a lui Adama si al lui Ahnahmar.

Sunt unii care pretind ca m-au inlocuit. Exista o multime de informatii de acest gen care circula pe Internet, in special sub forma grupajelor de stiri, publicate in urma lui Adama. Unele sunt dragute si par sa vina din inima, in timp ce altele sunt, pur si simplu, false, si nu dau dovada de vibratiile lemuriene. Din nefericire, acest lucru este foarte derutant pentru toti cautatorii seriosi ai adevarului si pentru cei care nu au ajuns inca la discernamantul necesar, ca sa poata face distinctie intre ceea ce este autentic si ce nu.

Adama primeste deseori intrebari de la persoane care vor sa faca diferenta intre informatiile publicate in numele lui.

Oamenii vor sa stie in ce pot avea incredere si cum sa faca deosebirea intre cele transmise de Adama si cele spuse de diferite persoane sau de entitati de vibratii inferioare, ce pretind ca ar fi Adama.

Nici pentru mine nu este usor sa discern care mesaj este autentic si care nu, sau sa judec intentiile altora - deoarece judecatile sunt intotdeauna capcane. Fiecare persoana trebuie sa-si exercite propriul discernamant, pentrul ca astfel sa castige grade in evolutia sa spirituala. 



💕💕💕



In fiecare dintre voi se gaseste o Scanteie Divina. Invitati-o sa va aprinda din nou focul sufletului. Incurajati-o sa va alimenteze pasiunea din inima, in drumul vostru spre casa. 
- Adama 

In acest spirit de iubire si comuniune care nu cunoaste limite, va invit sa va alaturati noua astazi, pe masura ce ne cititi cuvintele – si, de asemenea, sa va conectati la cuvintele invizibile scrise printre randuri, care vor vorbi fiecaruia dintre voi individual, direct in inima. Din cuvintele acestui volum reiese acum un sacru mesaj de trezire. Niciodata in intreaga istorie a acestei planete nu a avut loc un astfel de moment maret, dezvaluind ocazii noi si miraculoase pentru voi si pentru noi toti cei din Telos, precum si din alte orase lemuriene. A sosit vremea pentru a va reaminti tot ceea ce sunteti. De asemenea, este momentul sa sarbatoriti si sa fiti recunoscatori pentru ca “reuniunea” pe care o asteptati de multa vreme, aproape ca a sosit. 


Continuati sa va deschideti pe voi si inimile voastre in fata Divinei Inimi a Iubirii si Compasiunii. 

Studiati materialul pe care vi-l prezentam; el contine multa intelepciune si chei de aur pentru a va usura cresterea si dezvoltarea spirituala. Gasiti acele zone din constiinta voastra care au nevoie de curatat si de ingrijit. 

Daca cititi materialul doar o data, de dragul informatiilor, el va va servi la extinderea bagajului vostru de cunostinte, dar va face putin pentru inaltarea voastra la un nivel superior de constiinta. Daca alegeti sa studiati acest material in mod constient, cu inima si cu mintea deschisa, el va va aduce o mare transformare personala in viata. Animate de o intentie ferma si de hotararea de a cizela si creste vibratia sufletului, mergeti si aplicati aceste perle de intelepciune in activitatile de zi cu zi. Eforturile voastre vor crea un curent de schimbari pozitive. Mare parte din aceasta carte nu se refera atat la informatii, cat la aplicarea cheilor ascunse continute aici pentru transmutarea suprema care va va conduce la a trai si a va plimba printre noi, ca maestri ce sunteti.
Eu sunt Adama, tatal vostru etern.



Iata ce are de spus Adama:

Din diferite motive care trebuie sa va ramana necunoscute, as dori sa declar ca nu autorizez pe nimeni in afara de Aurelia Louise Jones sa transmita oficial mesajele mele, cu intentia de a publica carti, sau de a participa la prezentari publice in numele meu. Daca aceasta permisiune ar fi oferita nediscriminatoriu, ar fi foarte dificil ca cei care nu au ajuns inca la nivelul de dezvoltare spirituala necesara, ca sa discearna care informatii sunt exacte si autentice si care nu.

Riscul ca invataturile noastre sa fie prezentate, inca o data, intr-un mod deformat si partinitor, de catre cei care nu au primit inca initierile si pregatirea in plan interior – absolut necesare pentru a putea transmite informatiile noastre – ar creste foarte mult. De asemenea, ar fi ca o invitatie pentru cei care au ca scop deformarea invataturilor noastre cu informatii false, asa cum au mai facut-o in mod constient si in trecut. Acesta este motivul pentru care nu mai exista invataturile noastre originale; intrucat au fost denaturate, iar si iar, de catre cei care nu au claritatea sau integritatea pe care o cer aceste invataturi. Cu siguranta, nu mai dorim ca acest lucru sa se intample, din nou.

Daca se permite ca invataturile noastre care poarta in ele constiinta lemuriana – provenite initial din Sursa Divina – sa fie prezentate de prea multi oameni, ar putea fi din nou deformate, in special de catre cei care doresc, pur si simplu, sa profite de un subiect devenit popular. Acest lucru ar provoca multa confuzie in inimile si sufletele acelora la care incercam sa ajungem si care incearca in mod real sa ajunga la noi.

Acesta este motivul pentru care, pe durata unei perioade nedeterminate inca, ne limitam la Aurelia, cu care avem o “intelegere dinainte de nastere” in acest sens.

Mesajele transmise de catre cei ce nu au o pregatire corespunzatoare, carora nu li se cere sa o faca – cu exceptia mesajelor acazionale transmise unor grupuri mici, sau pentru a oferi alinare cuiva care are nevoie de ajutor – pot reprezenta doar  iluzii, deoarece eu nu sunt intotdeauna prezent. Si daca sunt, acest fapt nu inseamna ca intotdeauna este momentul potrivit pentru ca eu sa transmit un mesaj. Nu dorim ca inimile celor care ne pot auzi sa fie contactate de nimic altceva decat de energiile lemuriene, de cea mai inalta integritate  - si nu de cele ce se ascund sub “masca” lui Ahnahmar sau a mea, ori a altora din Telos, daca acesta nu este adevarul.


Exista unele persoane care mi-au folosit poza si au scris sloganuri publicitare in numele meu, pentru a-si promova produsele si a da un gir "smecheriilor” lor.
Trebuie sa stiti, dragii mei, ca eu nu particip la astfel de actiuni si nu sunt, cu siguranta, un agent de vanzari – in special pentru cei lipsiti de integritate. 

Toate mesajele transmise prin intermediul mediumi care nu sunt autentici manifesta o vibratie de interes personal si pot deveni capcane spirituale. Fiti atenti, prieteni, ca multi dintre cei care au contribuit la distrugerea ambelor continente se mai afla inca in trup, in momentul actual, si sunt hotarati sa impiedice revarsarea Luminii. De asemenea, ei doresc sa opreasca, prin orice mijloc posibil, iesirea la suprafata a lemurienilor. Deseori se vor deghiza in ingeri ai Luminii care va vin in ajutor si va fac tot felul de oferte imbietoare.
Va cer sa nu va lasati pacaliti si sa verificati intotdeauna, cu discernamant, ce va spune inima. 

De data aceasta, prieteni, miza este prea mare – atat pentru planeta, cat si pentru evolutia voastra personala. Fiti atenti ca, intr-un fel sau altul, va veti confrunta toti cu teste de discernamant. Nu cadeti prada posturii de victima.
Deveniti stapanii puterilor voastre Divine, ca niste adevarati maestri.

Vreau sa va spun ca imi face intotdeauna placere sa ma conectez si sa vorbesc cu voi direct, in propria voastra inima. De asemenea, este o incantare sa aduc cate un mesaj ocazional -  cuiva sau unor grupuri mici - in care unul dintre participanti se poate acorda la ceea ce doresc sa transmit. Uneori, sunt prezent in adunarile voastre si va transmit energia si iubirea mea tuturor, dar raman tacut si neobservat. Pentru noi, energia pe care o aducem este deseori mai importanta pentru transformarea voastra, decat cuvintele. De multe ori, cuvintele pot limita. Va cer sa primiti si sa pastrati in suflet aceste momente pretioase si sa tineti ceea ce vi se transmite, adanc in inimile voastre. Nu trebuie sa faceti public prin Internet, sau in alt mod, tot ceea ce primiti direct de la noi. De cele mai multe ori, ceea ce se transmite este important pentru cei prezenti si li se potriveste doar lor, in acel moment, nefiind destinat publicului larg.

De asemenea, vreau sa adaug, ca in Telos eu sunt singurul care m-am oferit voluntar pentru a ma adresa publicului. Ceilalti, in special Ahnahmar, nu au hotarat inca sa o faca, deoarece, pur si simplu, pentru ei nu a sosit momentul. Ahnahmar nu doreste  sa-si “comercializeze” deocamdata fotografia, sau sa iasa in public, exceptie facand mesajele ocazionale pentru Aurelia, iubita inimii lui si pentru cartile ei.

Nici eu - si, cu siguranta, nici Ahnahmar - nu suntem  interesati sa transmitem mesaje prin cei care nu-si traiesc vietile conform integritatii si transparentei vibratiei lemuriene. Suntem fericiti sa va oferim mesaje personale, atunci cand inima voastra se acorda cu a noastra, in timpul meditatiilor. Este important ca voi sa discerneti cand pot fi impartasite aceste mesaje celorlalti – si cand nu.
Nu ezitati niciodata sa ne intrebati in inimile voastre. Va vom raspunde intotdeauna. 
Eu sunt Adama, profesor al omenirii.


Fundatia Telos in lumea intreaga

Misiune 
Suntem o organizatie non-profit, dedicata raspandirii informatiilor si invataturilor din Telos si pregatirii eventualei iesiri la suprafata a surorilor si fratilor nostri lemurieni. 
Scopurile Fundatiei sunt urmatoarele: 
- Extinderea misiunii lemuriene in Canada si pe tot cuprinsul globului. 
- Promovarea scrierilor si lucrarilor celor din Telos. 
- Asistenta pentru alte grupuri, in special grupuri internationale, in vederea asigurarii unei structuri si pentru a promova invataturile din Telos. 
- De asistenta in realizarea site-urilor lemuriene in alte limbi. 
- Construirea unui centru pentru educare si fratie. 
- De a strange fondurile necesare pentru indeplinirea obiectivelor. 
websites: http://www.lemurianconnection.com 
Mount Shasta Light Publishing http://www.mslpublishing.com 
Telos-France 
Gaston Tempelmann, presedinte, www.telos-france.com

Nota din partea Aureliei Louise Jones

Va rog retineti ca in fiecare zi primesc un numar mare de email-uri si scrisori din multe tari. A devenit imposibil sa raspund chiar si la un procent redus din aceasta corespondenta si sa pot sa-mi desfasor, in acelasi timp, munca zilnica necesara pentru extinderea acestei misiuni si pentru intretinerea personala. Va citesc scrisorile si as dori sa va raspund la mesajele voastre calde, dar nu este posibil sa raspund la intre 100 si 200 mailuri pe saptamana si sa ma ocup si de celelalte obligatii.
Va cer intelegere si compasiune.
Pacea fie cu voi! 
Adresa postala: 
Louise Jones  PO Box 1509
Mount Shasta, CA 96067 U.S.A.


                   CUPRINS

Dedicatie ……………………….
Cuvantul de multumire………..
Prefata …………………………
Introducere si urare de bun venit din partea lui Adama…

               PARTEA I

Mesaje de la Adama …………………………………
1.  A visa un nou vis pentru planeta ………………...….
2.  Ultimele razboaie de pe aceasta planeta ………..…
3.  Legaturi intre Franta, Canada, Quebec si Brazilia .
4.  Activitatea legata de reteaua magnetica ……….…
5.  Efecte ale drogurilor asupra dezvoltarii spirituale .
6.  Vointa lui DumnezeuActivitatea primei raze ……..
7.  Flacara Violeta a Libertatii si a Transmutarii ………
8.  Tranzitia sufletului numita moarte, pierderea unei fiinte dragi, in vremurile care vor veni

          PARTEA A II – A

Mesaje de la diferite fiinte din Telos
9.  Fratia stejarului si fratia trandafirului …………
10.              Suntem fiinte de cristal …………………
11.              Mesaj de la Posid ………………………..
12.              Copiii din Telos ……………………………
13.              Vorbeste Antharus, Dragonul Albastru 
14.              Glanda pituitara si cea pineala ………
15.              Spiritul comunitatii ………………………
16.              Emisari ai Lemuriei, treziti-va amintirile voastre stravechi
17.              Mesaj final in onoarea telosienilor ………
18.              Mesajul lui Adama ……………………….…
               

EDITURA FOR YOU
BUCURESTI, str. Hagi Ghita nr. 58, sector 1
Tel/fax, 021/6656223; 0311001455
Telefon mobil 0744352963, 0724212690
e-mail: monica.visan@b.astral.ro,
editura_foryou@yahoo.com. monica.visan@gmail.com
site http://www editura-foryou.ro

Imprimarea s-a facut la tipografia Excelsior Trade
Director general: Marcel Descultu. Tel.:0723.292.510
Sef de productie : Laurentiu Pirjol. Tel.:0724.564.685
Adresa: Calea Plevnei nr.204-206, sector 6, Bucuresti


ISBN 973-7978-49-8
          973-7978-46-3
Traducere Mihaela Ivanus


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu