MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Mesaje pentru iluminarea unei omeniri in curs de transformare








Volumul II


Noi, ca maestri ai Luminii, va invitam acum sa alegeti un destin mai prosper si mai plin de bucurii pentru vietile voastre. 
Va indemnam sa incepeti sa va creati vietile cu mai multa pace sufleteasca si binecuvantare Divina. 
Lunga noapte intunecata de la suprafata planetei noastre se apropie acum de sfarsit si este timpul ca voi toti sa incepeti sa visati un nou vis pentru voi si pentru Pamant.
Renuntati la toate conceptele de limitare, durere si teama. Credeti in Prezenta lui Dumnezeu care bate in inima voastra si creati magicul in toate aspectele vietilor voastre.
Va incurajam sa va deschideti complet in fata tuturor posibilitatilor care va asteapta.
Fie ca pacea, iubirea, intelepciunea si intelegerea sa fie Farul vostru de Lumina si fie ca voi sa imbratisati constiinta care va va duce din nou acasa.
Ne este dor de voi la fel cum va este si voua!
Adama, Galatia si Ahnahmar

Dedicatie

Dedic aceasta lucrare marelui succes al renasterii constiintei lemuriene pe aceasta planeta, constiinta care a fost creata direct de catre Iubirea Sursa cu eoni in urma. Aceasta constienta de dimensiunea a cincea, adusa pe Pamant intr-o stare de beatitudine pura si de paradis timp de milioane de ani. Si apoi a venit o vreme in care omenirea a facut alegerea de a trai experienta unei stari de separare fata de iubirea propriei lor Surse.

Tuturor acelora dintre voi care sunteti acum pregatiti si dispusi sa va deschideti inimile pentru revenirea acestei iubiri, constiinta si invataturile lemuriene va ofera exact reperele si sprijinul necesar pentru ca noi toti sa realizam evolutia noastra personala si planetara.

De asemenea, dedic aceasta carte Marii Zeite lemuriene, mult iubitilor mei Adama si Ahnahmar, precum si Marelui Consiliu Lemurian din Telos de la care am primit atat de multa iubire si sprijin, de-a lungul vremurilor.

Exprim profunda mea apreciere fata de toti aceia care au fost prietenii si tavarasii mei eterni, in aceasta lunga calatorie de evolutie pe Pamant.



Cuvinte de multumire


Doresc sa-mi exprim profunda mea recunostinta pentru sprijinul si ajutorul plin de iubire pe care l-am primit de la multi prieteni si tuturor membrilor Fundatiei World Wide Telos din Montreal, care lucreaza sustinut pentru a sprijini extinderea misiunii lemuriene pe planeta noastra.

De asemenea, le multumesc lui Beth Iris si Christina pentru prietenia si ajutorul lor constant. Cu profunda iubire si apreciere, imi exprim recunostinta fata de voi. Impreuna, pas cu pas – un pas si o actiune plina de iubire – noi construim fundatia necesara pentru a re-crea lumea in care dorim sa traim din nou si reintoarcerea familiei noastre lemuriene printre noi.


Prefata
Celestia, sora lui Adama

Cu mare admiratie si recunostinta, o felicitam pe Aurelia Louise intrucat va prezinta un alt volum despre istoria, energia si misiunea Lemuriei. Aurelia a fost paznic al acestor energii, timp de nenumarate vieti. Angajamentul inimii ei si devotamentul ei fata de familia ei lemuriana nu a avut echivalent in taramul fizic. Astazi, pe intreaga planeta, ea este un emisar de neegalat in dorinta ei de a impartasi cu toti oamenii iubirea si puritatea coloanei lemuriene a iubirii, inima lemuriana. Si prin inima ei ajungem astazi la inima voastra. 

In acest spirit de iubire si comuniune care nu cunoaste limite, va invit sa va alaturati noua astazi, pe masura ce ne cititi cuvintele - si, de asemenea, sa va conectati la cuvintele invizibile scrise printre randuri, care vor vorbi fiecaruia dintre voi individual direct in inima. Din cuvintele acestui volum reiese acum un sacru mesaj de trezire. Niciodata in intreaga istorie a acestei planete nu a avut loc un astfel de moment maret, dezvaluind ocazii noi si miraculoase pentru voi si pentru noi toti cei din Telos, precum si din alte orase lemuriene. A sosit vremea pentru a va reaminti tot ceea ce sunteti. De asemenea, este momentul sa sarbatoriti si sa fiti recunoscatori pentru ca “reuniunea pe care o asteptati de multa vreme, aproape ca a sosit. Ne oferim sa va fim mentori si ghizi in aceasta trezire. Toti aceia dintre noi care va vorbesc din paginile acestei carti si care va viziteaza in vise, meditatii si in starea de veghe, sunt aici ca membri ai unei familii mari, care va iubeste foarte mult. Trebuie sa stiti ca noi va sustinem in calatoria voastra – orice forma ar lua ea.

Fiecare pas din trezirea voastra va ofera o ocazie de bucurie si intelegere peste care nu se poate trece in evolutia voastra. Ea va deschide o usa spre propria voastra putere si va rezerva un loc in consiliul de energii, in continua extindere, care indruma Pamantul pe calea propriei lui desteptari.

Va trimitem inimile noastre voua tuturor prin mainile impreunate ale lui Adama si ale Aureliei Louise, a caror iubire exprimata ca un aspect al ambelor taramuri sper sa va ajute in drumul vostru. Va trimitem amintirile si invataturile noastre prin intelepciunea lui Adama, Ahnahmar, Celestia, Angelina si a altor Batrani din Telos si fiinte ale altor taramuri de pe aceasta planeta, cu care noi lucram in stransa legatura. Va impartasim bucuria noastra prin rasul copiilor si prin ideile noastre despre cum poate fi viata la suprafata, prin experienta si exemplul vietii noastre de aici, din interiorul Pamantului.

Va trimitem binecuvantari din tot sufletul nostru si din Inima preaiubitei noastre Lemuria.

De fiecare data cand v-ati intrupat – fie in Lemuria, in interiorul Pamantului, sau la suprafata – voi v-ati ales o misiune.

V-ati pus in slujba Intregului. Iar aceasta viata va pune in fata celei mai marete misiuni, cea mai “extraordinara calatorie dintre toate”. Niciodata pana acum, binele care se creeaza nu a depasit astfel asteptarile tuturor celor care s-au adunat aici.

Niciodata pana acum, spectrul dimensiunilor nu s-a imbinat si nu a creat culorile pe care le vedem astazi. Niciodata pana acum, valul dintre lumea noastra si lumea voastra nu a fost mai subtire. Si, niciodata pana acum, Iubirea pe care o primim si pe care o simtim de la Divinitate nu a fost atat de mare.

Va pastram permanent in inimile noastre, unindu-ne astazi cu voi in jocul creatiei pure si in nasterea unei lumi noi!
Celestia




Introducerea si urarea de bun venit din partea lui Adama
Salutari dragi frati si surori!

Cu multa dragoste si prietenie va urez bun venit tuturor celor care sunteti pe cale de a citi Volumul al 2-lea al cartilor publicate de noi. In Lemuria si Telos, noi suntem mai mult decat incantati de reactia coplesitoare si de inimile ce se deschid in urma publicarii primului volum. Ca patriarh al vastei familii lemuriene, va primesc cu bucurie pe toti in imbratisarea Zeitei lemuriene, inima Iubirii si Compasiunii.

In Telos, stiam destul de bine ca, datorita mostenirii lor stravechi, populatiile de origine franceza si spaniola de pe aceasta planeta va fi foarte receptiva la informatiile noastre.

Totusi, reactia extraordinara manifestata peste tot unde informatiile noastre au putut fi accesate a depasit cu mult asteptarile noastre initiale. Datorita iubirii si receptivitatii voastre, putem ca, impreuna, sa cream manifestari minunate de transmutare, care vor continua sa se desfasoare. De asemenea, intelepciunea invataturilor noastre va aduce mari beneficii omenirii in anii ce vor veni si va va accelera evolutia.

Foarte multi dintre voi v-ati deschis inimile in fata amintirilor referitoare la mostenirea voastra straveche, devenind instrumente de accelerare a constiintei pe aceasta planeta si netezind calea pentru manifestarea noastra in mijlocul vostru.

Mai auzim inca pe multi dintre voi exprimandu-si, intr-un fel sau altul, durerea sau uneori nerabdarea, in ceea ce priveste momentul iesirii noastre la suprafata. Noi am observat intensitatea dorintei voastre foarte vechi de a va reuni cu noi. Intelegem foarte bine prin ce treceti si am observat valurile de lacrimi care v-au curs, in timp ce citeati primul volum. Fiti siguri ca, in timp ce plangeati, noi va sprijineam cu iubirea noastra si va tineam la piept. De multe ori am plans impreuna cu voi, desi lacrimile noastre erau de bucurie, in anticiparea marii reuniuni ce va urma. Si astazi va cer sa fiti veseli. Momentul drag al iesirii noastre la suprafata a inceput, de fapt – si multi dintre cei din Telos si alte orase lemuriene traiesc in prezent printre voi, pregatind drumul pentru noi ceilalti.

Din cauza nivelului inalt de agitatie si violenta care tot mai exista in lumea voastra, echipa noastra de la suprafata nu are inca permisiunea de a-si face cunoscuta adevarata identitate a nici unuia dintre noi. Cativa dintre voi i-ati intalnit deja pe unii, in plan fizic, dar ei sunt intotdeauna “incognito”. Va dezvalui ca mai multi dintre semenii nostrii traiesc la suprafata in prezent, in cateva tari diferite, facand lucruri miraculoase si pregatind un viitor mai usor pentru voi. Curand, marea noastra lumina va fi eliberata complet, pentru ca voi sa o puteti vedea si aprecia. Chiar si persoana prin care va vorbim, Aurelia, stie ca a fost vizitata incognito acasa acum cateva luni, de doi dintre membrii echipei noastre de la suprafata si ca altii au venit “fizic si sub acoperire” la intalnirile ei publice. Acesta este, intr-adevar, dragi prieteni, inceputul iesirii noastre la suprafata. Nu deznadajduiti, ziua este aproape! Perioada voastra de asteptare aproape s-a terminat; voi desavarsiti acum ultima etapa de pregatire, ca sa spun asa.

Referindu-ma tot la acest subiect, as dori sa clarific neintelegerile pe care le au unii dintre voi in ceea ce priveste iesirea noastra la suprafata. Multi dintre voi se asteapta ca noi sa ne manifestam intr-o zi, toti odata, sa gasim drumul spre casele voastre si sa ramanem cu voi etc. Acest lucru ar fi destul de complicat pentru toti cei implicati – si nu atat de productiv pe cat ati putea crede. Desi aceasta posibilitate ar putea fi valabila in unele cazuri, ar reprezenta totusi exceptia.

Trebuie sa mai stiti ca iesirea noastra la suprafata nu va avea loc in vibratia celei de-a treia dimensiuni. Dupa ce vom iesi, cei care nu si-au inaltat vibratiile la un nivel suficient nu vor putea sa ne vada – in timp ce altii vor putea. Manifestarea noastra va fi treptata, conform transmutarii vibrationale care va avea loc la suprafata si in mediul nostru. Vom continua sa iesim in valuri, in grupuri mici, pe masura ce planeta si omenirea isi vor ridica vibratiile. Membrii mai tineri ai comunitatii noastre vor veni primii – iar noi, cei mai in varsta, mai tarziu. Numarul acelora dintre noi care au iesit deja la suprafata a ramas un secret pana acum – si asa va ramane pentru cel putin cativa ani.

Speram ca, pe la mijlocul anului 2005, unii dintre noi sa primeasca permisiunea de a contacta pe cativa dintre voi in persoana, cu adevarata lor identitate. Scopul va fi acela de a va oferi mai multe invataturi avansate in cadrul unor intalniri de grup restranse si secrete. Criteriul de alegere a acelora care vor fi contactati primii ramane acelasi ca cel mentionat in primul volum si va avea legatura cu planul Divin, sau cu misiunea fiecarei persoane contactate. In schimb, cei contactati vor trebui sa pastreze secretul in ceea ce priveste experientele lor cu noi, pana in momentul in care vor primi permisiunea de a vorbi.

Initial, ii vom contacta pe aceia care si-au dedicat viata slujirii omenirii si pe aceia care si-au consacrat mare parte din timpul si banii lor pentru extinderea si succesul iesirii noastre la suprafata si pentru netezirea drumului.

La inceput, se va intampla “doar pe baza de invitatie”, in functie de cat de mult le este deschisa inima si de frecventa iubirii/luminii mentinuta zilnic de cei luati in calcul ca potential candidati pentru prima intalnire. Mai tarziu, cecurile se vor largi din ce in ce mai mult, pana cand majoritatea populatiei va putea sa ne vada si sa interactioneze cu noi, in mod regulat. Tot timpul, doar cei aflati in rezonanta cu constiinta lemuriana vor putea sa ne vada si sa stabileasca legatura cu noi. 

Intre timp, continuati sa va deschideti pe voi si inimile voastre in fata Divinei Inimi a Iubirii si Compasiunii. Studiati materialul pe care vi-l prezentam; el contine multa intelepciune si chei de aur pentru a va usura cresterea si dezvoltarea spirituala. Gasiti acele zone din constiinta voastra care au nevoie de curatat si de ingrijit.

Daca cititi materialul doar o data, de dragul informatiilor, el va va servi la extinderea bagajului vostru de cunostinte, dar va face putin pentru inaltarea voastra la un nivel superior de constiinta.

Daca alegeti sa studiati acest material in mod constient cu inima si cu mintea deschisa, el va va aduce o mare transformare personala in viata. Animati de o intentie ferma si de hotararea de a cizela si creste vibratia sufletului, mergeti si aplicati aceste perle de intelepciune in activitatile de zi cu zi.


Eforturile voastre vor crea un curent de schimbari pozitive. 

Mare parte din aceasta carte nu se refera atat la informatii, cat la aplicarea cheilor ascunse continute aici pentru transmutarea suprema care va va conduce la a trai si a va plimba printre maestri, ca maestri ce sunteti.

Eu sunt Adama, tatal vostru etern.


In fiecare dintre voi se gaseste
o Scanteie Divina.
Invitati-o sa va aprinda din nou
focul sufletului.
Incurajati-o sa va alimenteze
pasiunea din inima,
in drumul vostru spre casa.
Adama

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu