MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Misiunea Fundaţiei Telos Lemurian WorldWide










Misiunea acestei organizații non-profit este de a trezi omenirea în conștiința lui Hristos și de a ajuta la apariția Lemurienilor pe pământ. 
Viziunea Fundației Telos este aceea a unei lumi în care Iubirea universală reunește toate rasele și națiunile într-o singură familie, în care pacea domnește în toate părțile planetei.
Momentul potrivit pentru crearea acestei noi civilizații este acum. În această perioadă de mari schimbări planetare, fiecare persoană are ocazia și chiar responsabilitatea de a se reuni cu Ființa Sa divină și de a participa activ la manifestarea acestei noi lumi.
În acest scop, Fundația face cunoscute și difuzează lecțiile primite de la frații noștri Lemurieni și transmise, printre altele, de Aurelia Louise Jones, autoarea cărților Telos.
De asemenea, Fundația ajută oamenii cu aceleași dorințe de a promova aceste învățături. Facilitează comunicarea și creează punți de lumină între indivizi și grupurile Telos din întreaga lume.





Mesaj de la Adama 
de Aurelia Louise Jones


"Salutări, dragi frați și surori,

Din partea Înaltului Consiliu Lemurian din Telos al celor Doisprezece, de la Regele și Regina din Telos, „Ra și Rana Mu” și toți frații și surorile voastre din civilizația Lemuriană de azi, vă salutăm pe toți din Inima Lemuriei, Inima compasiunii. Cu mare bucurie și emoție profundă, ne unim de la „inimă-la-inimă” cu toți cei care simțiţi chemarea „Revelațiilor” din Noua Lemurie.

A venit vremea, dragii mei, ca cele două civilizații ale noastre să fie reunite din nou într-o mare civilizație unificată și spirituală. Scopul principal al învățăturilor noastre este de a ajuta la stabilirea premiselor necesare pregătirii noastre emergente."







12 iulie, a fost o zi de reamintire și recunoaştere. Suntem foarte recunoscători Aureliei pentru moștenirea bogată a instrumentelor de transformare pe care ni le-a oferit. Misiunea ei pe Pământ a fost să trezească umanitatea și să o ajute pe Mama Pământ în ascensiunea ei. Cărţile Telos şi Cele Şapte Flăcări Sacre au deschis inimi peste tot în lume și sunt publicate în 15 limbi. Între 2004 și 2009 Aurelia a sprijinit înființarea Organizațiilor Telos în mai multe țări și multe s-au creat din 2009.

Aceste organizații creează oportunități minunate de sprijin pentru cei cu o dorință profundă de a înțelege mai mult ascensiunea şi modul de a trăi din inimă în frecvențe dimensionale superioare.

Este o onoare să continuăm să distribuim cărtile Aureliei şi să fim în contact cu oamenii din întreaga lume ale căror vieţi s-au schimbat, unele în mod dramatic. Mulţi oameni vin la Muntele Shasta pentru a afla mai multe despre ei înşişi şi despre atragerea lor către munte. Muntele Shasta este cu siguranţă un loc magic, cu adevărat curat și Aurelia adora să trăiască aici.

Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și pentru contribuțiile fiecăruia dintre voi pe care le aduceţi pe această planetă, indiferent dacă știți că sunteţi sau nu. Este un moment emoţionant de a fi în viață și de a prospera, deoarece continuăm să construim o comunitate globală de la Inimă – O Singură – Inimă și să ne găsim pacea interioară.
Multe binecuvântări pentru fiecare dintre voi,
Echipa de Conectare Lemuriană

_________________________________________________________________________


Suntem recunoscători echipei Fundației Telos Worldwide din Montreal pentru trimiterea unei canalizări a Aureliei de către Denise Laberge, pe care v-o împărtășim mai jos. Bucurați-vă!







Aş dori să spun câteva cuvinte din lumina în care-mi sărbătoresc noua viaţă, care a început în 12 iulie 2009. Timpul zboară, nu-i aşa?
Subiectul acestei discuții de moment este: viața ta zilnică și ceea ce trăiești în fiecare zi. Nu este fabulos?
De ce am ales această temă pentru a celebra noua mea viață în Telos printre frații și surorile mele, familia mea de suflet? 

E foarte simplu. În aceste zile, aceste minute pe care le trăiești acum, sunt acum cele mai importante momente ale vieții tale, această viață pe care o respiri în fiecare zi. Te pregătești să o însoțești pe Mama Pământ în ascensiunea ei. Te pregătești să urci cu ea, cu această zeiță cosmică care este onorată și recunoscută în tot cosmosul. Nici nu vă puteți imagina amploarea conștiinței ei. Iar voi, cele mai curajoase semințe ale lui Hristos, faceţi parte din această mare aventură cosmică universală.

În ultima mea încarnare, proiectul vieţii mele a fost acela de a crea o deschidere, un spațiu de iniţiere în conștiința umanității, a vieţii în cea de-a cincea dimensiune. A fost nevoie de nervi și de un grad de inconștiență pentru a îndrăzni să prezint Telosul, Orașul Luminii în acea umanitate adormită. Da, spun inconștiență pentru că nu știam ce cărți ar genera în lumile non-iubirii și recunosc că provocarea a fost destul de agitată. Da, a fost nevoie de curaj și tupeu, şi am avut ocazia să le dezvolt în vremurile tuturor acestor regi și regine căzute. O parte din mine a văzut marile manifestări ale egourilor jucate și o parte din mine dorea să fiu oarbă și să uite întreaga şaradă.

Înapoi la subiect: Astăzi, am recolta de fructe din munca mea în lumea densității. Trăiesc viața de vis pe care inima mea o tânjea atât de mult. De ce vorbesc astăzi, așa? Este, pentru că, și tu, te pregătești pentru o viață de vis. Poate fi greu de crezut în această perioadă când apar atât de multe evenimente tulburătoare, când atâtea emoții ies la suprafață și îți fac inima să se ridice și să se afunde! Tu ești căpitanul acestei nave care este viața ta. Navighezi pe o mare furtunoasă.

Am venit să-ți spun: păstrează-ți ferm scopul vieţii în câmpul tău vizual, niciodată să nu-l pierzi din vedere. Schimbă-ți atitudinea față de ceea ce ți se prezintă. Vezi tot ce-ți iese în cale, atât în ​​interior cât și în afara ta, ca un cadou din univers, deși ar putea fi dificil, frustrant și chiar obositor. Salutați totul cu zâmbetul inimii voastre. Fiecare minut este important. Vă arată ceea ce transportați în interior, credințele care trag sforile din viața voastră, rănile care nu s-au vindecat, şi nu sunt acceptate, sunt respinse. Profitați de fiecare zi pentru a vă minuna de lecții, de învățăturile pe care vi le prezintă divinitatea voastră.

Aceste lecții vă conduc la libertatea voastră, adevărata libertate, cea care vă eliberează de densitate, de karma individuală și colectivă. Salutați în fiecare zi, lumina libertății și a învățării în fiecare dintre celulele voastre. Da, lumina care coboară acum pe pământ este încărcată cu conștiința celei de-a 5-a dimensiuni, este încărcată cu inteligență și viață. Imaginați-vă cum fiecare dintre celulele voastre se armonizează cu acest nou flux de viață care curge spre oameni. Imaginează-ți că fiecare celulă se deschide și salută această lumină vie.

Imaginați-vă că celulele voastre sunt transformate, iluminate cu viața reală, viața care participă la creație, care se reconectează la întreg. Trăiţi într-o epocă istorică, un timp fabulos de transformare divină și sacră, care va avea un impact asupra întregii creații. Ceea ce trăiești acum nu a fost niciodată experimentat în nicio lume a densității.

Așa că eu, Aurelia, cea care strălucește acum în Telos, vă spun: vă pregătiți să străluciţi pe pământ, să strălucești și să participi la conștiința planetară care se trezește dintr-un somn lung de durere pentru a crea o lume a perfecțiunii. Lasă-ți inima să se bucure! Lăsați curajul să vă învețe și să vă ghideze până la ascensiunea și trezirea voastră printre frații și surorile voastre galactice.

Cu toată dragostea mea! Eu sunt Aurelia, cea care își amintește de tine și lucrează neobosit pentru a se asigura că Marele Plan al Iubirii se manifestă pe acest pământ, binecuvântat și iubit de toată creația.


TELOS - USA

Our mailing address is:
http://www.lemurianconnection.com

Traducere SUZI Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu